Süvari Giyim Tadilat Ücreti Talebi

18 Ağustos 2024 18:55

Şubat ayında Ankamall mağazası Süvari şubesinden bir smokin takım aldım. Oradaki arkadaşlara bu takımı alırken düğünümüzün Ağustos ayının 29 unda olduğunu ve düğünümüze yakın zamanda takıma tadilat yapabileceğimizi söyledik. Onlarda daha satın alınmadan önce ve sonrasında her türlü tadilatın taraflarından karşılanacağını ilettiler. Biz bugün yani 18 Ağustos tarihinde şubeye tekrar gittik tadilat için. Düğün koşuşturmasından dolayı stres ve diğer etkenlerden beden ölçüm bir beden küçülmüş, ölçü almaya girdiğimizde hemen giyinin pantolonun ölçüsünü alalım şeklinde bir cümleyle karşılaştık fakat gömlek ve ceketin de tadilat olacağını söylediğimizde biraz şaşkın bakışlarla tepki verildi. Daha sonrasında takımı giyip geldiğimde ölçü alınırken bunu biz en iyisi ölçüsünü almayalım siz terzimize gidin o daha iyi ölçü alacaktır dedi. Bize bu dönüş mantıklı geldi orada çalışan arkadaş terziye telefondan ulaştı ve gerekli şeyleri söyledi. Telefonu kapattığında ise her şey dahil 750 TL gibi bir ücret iletti. Biz bu ücretin karşısında şok olduk bize ilk alırken böyle söylenmediğini ne olursa olsun tadilatı kendileri tarafından karşılanacağını söylediklerini ilettik fakat. Nereye giderseniz gidin her mağaza böyle yapacaklarını ayrıca özel tasarıma girdiğini iletti. Özel tasarım dediği pantolon ceket ve gömlek ölçüsü. Ne kadar itiraz etsek de kabul etmediler ve mağazadan çıkmak zorunda kaldık. Gerekli mercilere bu konunun taşıyacağımızı bilmenizi isteriz.

18 Ağustos 2024 21:16 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba, Kontrol edilmek üzere konu ilgili birimlerimize aktarılmıştır. Saygılarımızla, Süvari Müşteri İlişkileri

30 Ağustos 2024 15:27

Merhaba, Konu ile ilgili tarafınız ile iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Süvari Müşteri İlişkileri

Oğuzhan sonuçtan memnun değil

21 Ağustos 2024 16:05

24 Aralık 2024 10:56
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Söz Verilen Tadilat Defalarca Ertelendi, Müşteri Mağdur Edildi

Muhammet
04 Temmuz 2025 19:04
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
03 Mayıs 2024 23:16
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Vakko Mağazasında Kusurlu Ürün Ve Yetersiz Bilgilendirme Deneyimi

Feyza