Onur sonuçtan hiç memnun değil

SuperStep Su Geçirmez Converse Bot

28 Aralık 2023 20:46

Ataşehir Metropol AVM'deki SuperStep mağazasından su geçirmez Converse marka kışlık bot aldık. Evdeki diğer Converse'lerden farklı olarak bu modelin çocuğun çoraplarını ıslatacak kadar ayaklarını terlettiğini fark ettik. Durumu SuperStep mağazası ile paylaştık. Bize botların incelenmesi için getirilmesi gerektiğini ve incelemeye göndereceklerini ifade ettiler. Botları 13 Aralık'ta incelenmek üzere mağazaya teslim ettik. Müşteri hizmetlerinden aldığımız bilgiye göre 7 gün içinde dönüş yapılacaktı. Takip için aradığımızda sürenin önce 7 günden 13, sonra 15 güne çıktığını öğrendik. Bugün, 28 Aralık'ta yaptığımız görüşmede ise sürenin 21 güne ulaştığını öğrendik. SuperStep firmasının süre konusunda kesin bir karar vermesini ve verdikleri süreye sadık kalarak botların incelemesini ivedilikle tamamlamalarını bekliyoruz.

29 Aralık 2023 09:39 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

29 Aralık 2023 10:40

Botlarımızın incelemesinin ivedilikle tamamlanmasını bekliyoruz. Bize verilen 7 günlük sure çoktan geçti. Gerisi teferruat.

29 Aralık 2023 13:25

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

31 Aralık 2023 13:42

Uzun uğraşlardan sonra botlarımızın incelemesi sonuçlanmış. İade talebimiz reddedilmiş. İnceleme sonucu yok. Botlar neden ayakları terletiyor belli değil. Neyi incelediniz arkadaş? Botları mevsiminde giymemizi öneriyorlar. Mevsimi soruyorum. Hangi mevsim? Mevsim belli değil. Ya neresinden tutsan elinde kalıyor. Tekrar inceleme talebinde bulunduk. Peki ter yapmasının sebebi ne? Ter yapmadan giymemiz için ne yapmalıyız? Cevap yok. Şaka gibi. Çocuk okuldan geldikten sonra içleri kurusun diye kalorifere yakin koyuyoruz biz bu botlari. O derecede terletiyor çocuğun ayaklarini. Neyse salı günü yurt dışına da ileteceğim konuyu. Belki onların tavsiyesi olur. Gelismeleri yazacağım ama mağdur olmamak için Converse marka su geçirmez botları kesinlikle almanızı tavsiye etmiyorum.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2025 11:43
su-gecirmez-botun-iade-surecinde-yasanan-sorunlar-1.pdf
Zahide sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 13:02
Gamze sonuçtan çok memnun

14 Haziran 2023 23:58
"Şirket en baştan yapılması gerekeni beni fazlaca uğraştırarak yaptı. Şirket Adına yakışanda zaten buydu teşekkürler"
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Converse Bot Kısa Sürede Deforme Oldu, Mağazalardan Çözüm Alamadım

11 Ekim 2025 00:30
Emre sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 17:10