Resul sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2023 23:51

Kuşadası süper step mağazasından aldığım Puma Spor ayakkabım burun uç kısmı açıldı 1 haftalık ayakkabı 3 defa giydim bu kadar kısa sürede burun kısmının açılması anormal bir durum SuperStep mağazası ilgilendi konuştuğumda bana getirin. Ayakkabıyı incelemeye gönderelim dediler. Bu inceleme sürenin ne kadar olduğunu sorduğumda süresini 20günü bulabileceğini söylediler. Yeni aldığım 3 defa giydiğim ayakkabı bu kadar kısa sürede açılması ve ben 20 gün neden ayakkabıyı bekliyorum. Değiştirmeleri gerekirdi. Ayakkabıda toz bile yok

15 Haziran 2023 09:03 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

15 Haziran 2023 15:55

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

Resul
Resul
15 Haziran 2023 21:09

Mağazaya tekrar gittim müşteri hizmetleri ilgilendi bayide bu modelin 43 numarası olmadığından iade yapmak istediler ben aynı ayakkabıyı değiştirmek istiyorum neden iade edeyim almışım mağdur oluyorum getirtmelerini söyledim bana tarih veremiyorlar SuperStep İzmir mağazalarında var tamamında sitesinden baktım ve 3 gün içinde elinizde şahıs olan SuperStep lerden kesinlikle almam

27 Ekim 2023 11:31
SuperStep'ten Aldığım Puma Marka Ayakkabılarımın Hızla Açılması Ve İlgisizlik

18 Eylül 2023 12:35
SuperStep Markasının İncelemeye Gönderdiğim Ürünü Kabul Etmemesi
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2025 23:54
Puma Ayakkabıda Beklenmedik Deformasyon Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Muhammed
13 Ekim 2023 14:44
Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

Mertcan
15 Ocak 2024 15:34