18 Eylül 2023 12:35

30.07.2023 tarihinde SuperStep'den Puma ayakkabı satın aldım. Daha 1 ay olmadan ayakkabının ön kısımlarında açılmalar meydana geldi. Bu şikayetimi bildirdiğimde ise mağazalarına gidip inceleme için ayakkabıyı vermemi söylediler. Şikayetimi telefonla bildirdikten sonra 10.09.2023 tarihinde ayakkabımı incelemeye yolladım.
Bugün "mağazamıza bıraktığınız urunu iade alamadığımızı üzülerek bildiririz. Ürün 3 gün içerisinde mağazamızda olacaktır."
diye bir mesaj geldi. Müşteri temsilcisini aradığımda "su ve deterjandan" dolayı ayakkabımın o hale geldiğini söylediler. Bu ayakkabıyı alalı daha 1 ay olmuş, ne kadar pislenmiş ya da kirlenmiş olabilir de ben onu suya deterjana bulaştıracağım, madem bunlardan dolayı neden ayakkabının diğer eşinde böyle bir şey olmamış? Bu dediklerini kesinlikle kabul etmiyorum. Koskoca SuperStep markasının yaptığı şey korkunç başka bir şey değil, daha oradan alışveriş yapar mıyım asla. Diğer markalar ürünlerinin arkasında duruyor. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

18 Eylül 2023 12:37 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

Damla
Damla
26 Eylül 2023 15:56

Hala geri dönüşünüzü bekliyorum, umarım olumlu sonuçlanır.

19 Ocak 2024 19:11
Kunter sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2024 23:32
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 12:31

30 Ekim 2023 11:38