Ebrar sonuçtan hiç memnun değil

SuperStep İnceleme Ve Müşteri Hizmetleri

28 Haziran 2024 20:53

SuperStep'ten kasım ayında aldığım ayakkabının iç topuk kısmı soyuldu ve incelemeye gönderdim. İnceleme sonucu olumsuz yanıt aldı ve bugün müşteri hizmetlerini aradım. Telefondaki hanımefendiye durumu anlattım ve bana müşteri kaynaklı olduğunu, markamızı ilgilendiren bir durum olmadığını söyledi. Ben de ayakkabıyı bile isteye yıpratacak değilim. Aynı zamanda ayakkabı satarken 2 yıl garanti süresi kapsamına giriyor. Demenizin hiçbir mantığı yok o zaman. En az 3 5 bin liralık ayakkabılar satıyorsunuz ama ürünlerde deforme oluştuğunda üstlenmiyorsunuz. Bu kadar çabuk deforme oluyorsa da bu paraların karşılığı olacak kaliteli ürünler satmıyorsunuz demektir. Müşteri ilişkilerine gelince de hiçbir işlev yok. Telefonda şikayet oluşturmak istediğimi söyledim ve hanımefendi sürekli aynı şeyleri tekrar ederek markamızla ilgili bir sorun olmadığı için şikayet oluşturamıyoruz dedi madem öyle neden müşteri ilişkileri hattınız var ve ben neden mağdur olduğum bir konuda şikayet oluşturamıyorum?
Aynı zamanda temmuz ayında aldığım bir ayakkabı iki ay içinde delindi ve incelemeye gönderdim. İnceleme süresi bana verilen süreyi aştı ve ret yedi. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım ve bana verilen sürenin geçtiğini belirttim. Onlar da tekrar incelemeye gönderebileceklerini söylediler ama o da ret yedi. Ayakkabının saçma bir şekilde delinmesinin bir açıklaması olamaz üstelik birkaç giyme üzerine. Sonrasında Tüketici Hakem Heyeti'ne gittiğimde ise ayakkabı onay aldı. Bence durum çok açık ürünlerinizin arkasında duramıyorsanız bu ürünler üzerinden satış yapmanızın bir mantığı olamaz!

29 Haziran 2024 08:12 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

Ebrar
Ebrar
19 Temmuz 2024 00:25

Bu şikayetimi yazmamın ertesi gününde SuperStep müşteri hizmetlerinden bir hanımefendi beni aradı ve şikayetime istinaden görüşme sağladık. Ben ürünümü Tüketici Hakem Heyeti'ne vereceğimi söyledim ancak hanımefendi o şekilde süreç uzar isterseniz ikinci incelemeye gönderelim dedi onayladım ve gönderdim ancak tekrardan inceleme için olumsuz yanıt geldi. Cidden çok komik bir durum. Sorumluluk aldığınız kısım sadece ürünü satana kadar. Onun dışında herhangi bir işleviniz yok. Müşteri hizmetlerini aradığımda da şikayet oluşturamıyoruz diyorsunuz. Sonuç itibariyle sattığınız ürünlerin arkasında durmayan bir firmasınız.

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 12:25

Alpertunga
02 Aralık 2024 22:44

02 Ekim 2024 17:24
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 23:01
SuperStep Markasının Bir Ürünün Arkasında Bile Duramaması