Supercell Brawl Stars Hesap Kaybolma Sorunu

Supercell Brawl Stars Hesap Kaybolma Sorunu
14 Haziran 2024 19:12

Bir hesabım vardı, Supercell ID'ye bağlanmadığım için kaybettim. O yüzden geçici bir hesap açtım. Eski hesabımı kurtarmak için destek bölümüne girdim. Gerekli makaleleri okudum. Makalede ne dediyse yaptım. En son beni Surge adında bir bottan destek alabileceğim yazıyordu. Girdim, benden eski hesabımdaki kullanıcı adımı, ID'imi, bir kulüpte isem kulüp adını ve son olarak kupa sayımı istedi. Ben de verdim fakat hesabımın bulunamadığını söyledi. Yanlış yaptım diye baktım, tekrar tekrar denedim ama olmadı. En son beni canlı iletişim diye bir yere attılar. Hesabımın kaybolduğunu, yardıma ihtiyacım olduğunu yazdım. Bana saçma sapan bir e-postayla geri döndüler, beni yine Surge bota attılar. En başa döndüm. Lütfen yetkili biri görürse çok sevinirim. Hesabımda 10.000'den fazla kupa ve çok fazla kostüm var.

Belinay
Belinay

Supercell yazıyorum ama bana dönüş sağlanmıyor Gmail sıfremı unuttum kodum eski numara gidiyor kurtarma Gmail eklemiştim ama 30 sonra döneceklerini söylediler dönmediler bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2025 09:57
Kıvanç sonuçtan hiç memnun değil

Kıvanç
20 Haziran 2024 13:37