Sunexpress Ticari Fatura Sorunu

24 Mart 2024 18:27

Gidiş-Dönüş uçak bileti aldım Android uygulaması ile birlikte (İzmir-Adana-İzmir). Uygulamayı sanırım güncelliyorlar hesap bilgilerime erişemedim. Bu hiç önemli değil. Fatura bilgilerimi (şirket) bilet alırken uygulamaya girdim. Bu sürekli yaptığım bir şey. Her neyse, bilet alındıktan sonra faturamı görüntülemek istediğimde mükellef bilgileri kısmı boş geliyor. (Şirket ismi, vergi no vs tüm bilgiler). Bu hatayı ve fatura talebimi uygulama içerisindeki müşteri hizmetlerine mesaj olarak ilettim. Ancak Sunexpress müşteri temsilcisi "bilet alındıktan sonra fatura bilgileri güncellenemez" diye ısrarla kestirip attı. Ben güncelleme istemiyorum, düzeltme istiyorum. Faturayı doğru kesememek ne demek. Belli ki bilet alim sisteminde bir hata var. Yoksa hangi faturada mükellef kısmi bomboş kesilebilir ki? Hem aylardır bitmeyen üyelik sistemi ve uygulama güncellemesinden, hem de faturayı doğru bir şekilde alamamaktan şikayetçiyim.

14 Mayıs 2024 14:11

Sunexpress mobil uygulamasından almış olduğum biletlerde mükellef kısmına kurumsal seçerek bilgileri doğru bir şekilde doldurmama rağmen fatura girmiş olduğum şirket bilgileri olmadan, mükellef kısımları bomboş olarak geliyor. Bu problemi birkaç seferdir yaşıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda da kesilen faturanın değiştirilemeyeceği bilgisini veriyorlar. Bu malı olarak problem yaratmakta. Her seferinde aynı problemi yaşıyorum. İlave olarak aylardır güncellenemeyen bir uygulama problemi nedeniyle hesabıma giriş yapıp, yolcu kaydetme vb. Kolaylaştırıcı unsurları kullanamıyorum ve mil biriktiremiyorum. İlgilenilmesini ve düzeltici aksiyonların alınmasını rica ediyorum

1715685049214.sikayet.jpg
25 Mart 2024 08:00 (Şikayetten 13 saat sonra)
Emrah
Emrah
25 Mart 2024 09:57

Kesinlikle kabul etmiyorum. Bileti alırken ticari fatura bilgilerini girdiğime ve doğru girdiğime eminim. Uygulamanızdaki hatayı bulun, sonrasında böyle bir hata olmasını önleyin, ve de en önemlisi benim bu durumumla ilgili "düzeltici aksiyon" alın

SunExpress Hava Yolları Şirket Fatura Talebi

03 Ağustos 2024 09:40

29 Eylül 2024 14:10
Emre sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2025 16:45
Raşit sonuçtan hiç memnun değil

03 Mart 2025 22:00

Sunexpress Kurumsal Fatura Sorunu