Sunexpress Kurumsal Fatura Sorunu

09 Ağustos 2024 09:33

Sunexpress fatura oluşturulmama problemi ve müşteri hizmet sistemi eksikliği;
Firmamın yıllık müşteri etkinliği için, saat ve tarih yalnızca Sunexpress uçuşu ile uygun olduğundan site üzerinden müşterime bilet aldım ancak kurumum adına fatura asla iletilmiyor.
İyi ki yalnızca bir müşteri adına alım gerçekleştirmişim. Firma, kurum adına birden fazla bilet, müşterileri yönlendirme bir daha yapmayacağım. Hem müşterilerinizi hem sizi mağdur etme ihtimali var.
Sunexpress'in uçuş bilgilerinde faturaya ait bilgileri düzenleyebiliyorsunuz ancak faturanız ilk anda düzenlendiği için bu düzenleme hiçbir işe yaramıyor. WhatsApp hattından yazıyorsunuz, 'Üzgünüm, ben yapamam, talep oluşturun.' diyerek link veriyorlar. Talep oluşturuyorsunuz, cevap olarak: 'Değerli yolcularımız, bilet satın alma işlemi gerçekleştirirken tüm bilgilerin doğruluğunu onaylayarak işlemlerini tamamlamaktadırlar. Ödeme işlemi gerçekleştikten sonra fatura bilgisi eklenmemekte ve değişiklik yapılamamaktadır.' şeklinde cevap dönüyorlar. Ne müşteri hizmetlerine ulaşmak mümkün, ne de herhangi bir iletişim yolu bulmak. En son info maillerine mail atmak durumunda kaldık ki, o da tabii yanıtsız bırakıldı.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 14:10

SunExpress Hava Yolları Şirket Fatura Talebi