Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

SunExpress Hava Yolları Ödemenin Askıda Kalması Nedeni İle Ucakbileti İptali.

SunExpress Hava Yolları Ödemenin Askıda Kalması Nedeni İle Ucakbileti İptali.
01 Aralık 2023 12:12

Cumartesi günü için 02-12-2023 tarihli Amsterdam - Konya seferi için bilet aldım. Kendi web sitesinden iDEAL ile ödeme seçeneğini kullanarak ödememi gerçekleştirdim. Herhangi bir e-posta veya bildirim almadığım için çağrı merkezini aradım. Ve iDEAL ile yapılan ödemelerin askıda kaldığını, bu yüzden biletin alınmadığını söylediler. Bu ikinci kez başıma geliyor. Hem para hesabımdan çekiliyor hem de bir hafta sonra geri yatırılıyor. Ayrıca uçak biletim iptal ediliyor, çağrı merkezini aramasaydım havalimanında büyük bir sorunla karşılaşacaktım. Böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten üzücü. Uluslararası bir firmanın online ödemelerde bu tür sorunlar yaşaması ve geri dönüş sağlamaması kabul edilemez. Şu anda Türk bankası üzerinden bileti tekrar almaya çalışıyorum ve fiyatın 109 eurodan 145 euroya yükseldiğini görüyorum. Mağduriyetim giderilmediği gibi daha yüksek fiyatlı bir bilet almak zorunda bırakılıyorum. Çağrı merkezi görevlisine durumu anlattığımda, maalesef mevcut fiyatlar üzerinden yardımcı olabileceğini belirtiyor. İnsanların bu şekilde mağdur edilmesi ve daha fazla ödeme yapmaları gerektiği durumlar kabul edilemez. Eğer iDEAL ile ödeme seçeneği çalışmıyorsa, web sitenizden bu seçeneği kaldırın; zira ben iki farklı banka ile denememe rağmen başarılı olamadım. Yaşanan bu zararın giderilmesini talep ediyorum.

01 Aralık 2023 13:08 (Şikayetten 56 dakika sonra)

04 Şubat 2024 19:42
Hakan sonuçtan memnun değil

03 Ekim 2023 17:42

12 Temmuz 2024 11:28
SunExpress Hava Yolları Uçuş Bileti Bilgisi Olmadan, Hesaptan Çekilen Paranın Geri İade Talebi

30 Temmuz 2024 00:39