Ömer sonuçtan memnun değil

Sunexpress Hava Yolları Ödeme Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri!

Sunexpress Hava Yolları Ödeme Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri!
02 Kasım 2024 13:52

İzmir Trabzon uçuşu için 5 kişilik bilet alma işlemimi tamamladım ve ödememi gerçekleştirdim ancak sonrasında sayfa hata verdi ve müşteri hizmetlerini aramam gerektiği yazıyordu. Gerekli müşteri hizmetini aradım ve paranın 3-5 iş günü içerisinde iade edileceğini ilettiler.
Bunu biraz sineye çektim, biletler iyice pahalı olmadan rezervasyon oluşturdum. Ancak bir gün sonra tekrar kontrol ettiğimde biletler daha ucuzlamıştı. Ardından tekrar bilet alma işlemi gerçekleştirmek için sayfaya giriş yaptım ve satın al dediğimde, tekrar aynı ödeme işlemini gerçekleştirdiğimde aynı hatayı aldım ve şu anda 45 bin tl üzerinde bir ödeme yapmama rağmen herhangi bir biletim yok. Müşteri hizmetlerini aradığımda 1-7 iş günü içerisinde geri ödeme yapılacağı söyleniyor. Gerçekten üzücü ve müşteri memnuniyetini sıfıra indiren bir durum. Eğer web siteniz veya mobil üzerinde bug'larınız varsa bunu canlıya çıkmadan önce test etmenizi ve liyakatli insanlarla çalışmanızı tavsiye ederim. Bu kadar mağdur etmeye hakkınız yok.

Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 14:43
Sunexpress'in Sistem Hatası Tatil Planlarımızı Altüst Etti

11 Aralık 2024 06:42
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 09:54
İsa sonuçtan hiç memnun değil

Bilet Alırken Üç Kez Ödeme Sorunu Yaşamak

17 Aralık 2024 11:45