Umut sonuçtan hiç memnun değil

Online Check-in Sorunu Ve Haksız Ücretlendirme

15 Ekim 2024 09:19

XQ433 sefer sayılı uçak ile 14 Ekim 2024 günü Krakow'dan Antalya'ya uçtum. Sık uçan bir insanım ve havayolları ve uçuş kurallarını çok iyi bilirim. 7 Ekim'de de Antalya'dan Krakow'a uçmuştum ve dönüyordum. Sunexpress'in online check-in yaptığını, yapılmadığı takdirde de havaalanında ücretlendirme yapıldığını biliyorum. Gidiş uçuşunda online check-inimi yapmış ve problem yaşamamıştım. 14 Ekim uçuşu öncesi online check-in yapmaya çalıştığımda web sitesinde check-in'in yapılamadığı, havaalanı ile iletişime geçmem gerektiği ile ilgili ibareler çıktı. Birkaç kere denedim ve başarısız olunca Krakow havaalanı için belki de online check-in'in kapalı olduğunu düşündüm (her havaalanında mümkün değil). Sonuçta siteye giriyorum ve online check-in yapamıyorum. Havaalanına gittim, yarım saat kuyrukta bekledim. Sıra bana geldiğinde Polonyalı yer görevlisi online check-in yapmadığımı söyledi, ben de evet yapmadım değil, yapamadım dedim. Bana kanıt gösterir misiniz dedi. Yapamamam bir kanıt dedim, 7 Ekim'de geldiğimde yapmıştım, yapmayı biliyorum - yapamamamı nasıl kanıtlayayım size dedim. Ekran görüntüsü gösterir misiniz. Ben böyle talimat alıyorum, aksi halde onaylayamam deyince çok da tartışmanın faydalı olmadığını ve bir sonuca ulaşmayacağını anladım. Ofisi sordum, gösterdi. 5-10 dakika içinde 5 EUR ödedim tekrar geldim, işlemlerim yapıldı ve check-in'im oldu. Yalnızca uçuş öncesi bu stresi yaşatmanız, müşterilerinize güvensiz insanlar olarak bakan bir sistem yaratmanız (ne demek ekran görüntüsü? Sisteminizi düzgün çalıştırın, bana neden yüklüyorsunuz firmanızın beceriksizliğini), 5 EUR için oradan oraya havaalanı içinde mekik dokutmanız hoş olmadı. Hakkım geçti. Firmanıza ve bu hakkı helal etmiyorum. Size (umrunuzda değildir de neyse). Bu şikayeti benimle aynı problemleri yaşayabilecek insanlar için yazıyorum. İyi günler dilerim herkese.

09 Haziran 2024 04:56

Sunexpress Online Check-in Hatası

02 Haziran 2024 02:04
Sunexpress Online Check-in Hatası
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 15:54
Sunexpress Teknik Hatası Yüzünden Ekstra Ücret Ve Zaman Kaybı