Strong Capitals Yanlış Bilgilendirmeyle Ve Zarara Uğrattı

Strong Capitals Yanlış Bilgilendirmeyle Ve Zarara Uğrattı
29 Temmuz 2024 17:09

Merhaba, referans üzerine 16.05.2024 tarihinde Strong Capital isimli firmayla denk geldim. Yatırım danışmanlığı yaptıklarını, minimum 3000$ yatırıp yüksek kâr elde ettiklerini, kendilerinin 1970'den beri lisanslı firma ve bu yatırımda uzman olduklarını, kullanmakta oldukları robot sistemini çalıştırdıklarını belirttiler. M**** Ö**** isimli kişi ile 0546******52 numaralı hattan WhatsApp üzerinden sesli arama ile görüşme sağladım. İşlemlerle ilgili tüm süreci kendi yönetmekteydi. 20.05.2024 tarihinde Yapı Kredi hesabımdan ve kripto hesabımdan 3001$ ödeme aktardım. O tarihten itibaren M**** Ö**** isimli kişi, işlem adı altında robot çalıştırdığı ve al-sat yapmam gerektiğini söyledi. Dediği gibi yüksek kârlı bir sistem olmadığını fark ettiğim gün, 05.07.2024 tarihinde, benden ekstra daha bakiye yatırmamı söyledi. Yatıramayacağımı söyledim. Bunun üzerine bana aldırmış olduğu işlemlerin zarar ettiğini fark ettim. Piyasa doğrultusunda kâr ve zarar çok mümkün ifadeleri kullandı. Yönlendirmiş oldukları işlemlerin çoğunda da 50-250$ gibi işlemler vardı. Bunun çok normal olmadığını kendisine söyledim. Referans doğrultusunda girdiğim kişinin de bu tarz bir şikayeti olduğunu ve hesaplarımın arka tarafta oynandığını, 23.07.2024 tarihinde -3184$ kadar zarar durumunda kaldığımı ve yanlış işlem yaptığımı söylediler. Oysaki tüm yaptığım işlemler de onların yönlendirmesiydi. Konuyla ilgili aşırı rahatsızlık duyduğumu, tüm emeklerimle kazandığım paranın onların tabiriyle yok olduğunu, tarafıma yatırdığım bakiyenin iadesini talep etmekle beraber, Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağımı bildirmek isterim. Mağdur olduğum konuda destek ve yardım talep ediyorum. Saygılarımla.

Ozlem
Ozlem
30 Temmuz 2024 23:54

Bu işi yapanlar sürekli isim ve firma değiştirerek paravan şirketler üzerinden para yatırımı sağlayıp sembolik şekillerde kendi ürettikleri sistem üzerinden ilerlediklerini öğrendim kimseye bir artısı olmadığı gibi insanları dolaylı yoldan yanlış işleme sürükleyip paralarını el koyuyorlar ve siz bunu yapacaksınız edeceksiniz takip edeceksiniz piyasayı öğreneceksiniz terimlerini kullanıyorlar yani sizi suçluyorlar

02 Ağustos 2024 15:41 (Şikayetten 3 gün sonra)

Hakan
Hakan

Bende aynı problemleri yaşadım önerileri üzerine yaptığım işlemler zararda kapattı.

Mücahit
Mücahit

Özlem hanım öncelikle çok geçmiş olsun. Beni de strong capital firması daha önce aramasına rağmen firma programını kurmama rağmen firma ile çalışmadım. Firma linkinde para yatırma butonu var fakat para çekme kısmı mevcut değildir. Ayrıca firmanın lisansız bir firma olduğunu tespit ettim. 1-2 yıllık bir kurum.

strong-capitals-yanlis-bilgilendirmeyle-ve-zarara-ugratti-1.jpg

Moneta Markets Para Çekme Sorunu Ve Güven Kaybı