Hazal sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 12:32

16 Aralık 12:22
Stradivarius'tan yaptığım alışveriş (sipariş no: 5025*****37) Scotty isimli kargo şirketine teslim edildi. Kargo şirketinin müşteri temsilcisini arayıp gönderilen teslim linkinden adres değişikliği seçeneğini seçmek istediğimi ve adresi Elmadağ olarak güncelleyeceğimi söylediğimde bana "Tabii ki yapabilirsiniz. Siz adresi güncelleyin ben sisteme alacağım ve yeni adrese teslim sağlanacak" dedi. Adresi güncellediğimi söylediğimde sisteme aldıktan sonra bana "AA bizim Elmadağ'da şubemiz yokmuş ya siparişiniz iade dönecek" dedi? Bana bunu başta söylemeniz gerekiyor. Şubeniz yoksa neden bilgilendirmiyorsunuz dediğimde adres değişikliğini bir kere yapabiliyorsunuz. İkinci için Stradivarius ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Onlar bizi bildirecek dedi. Stradivarius ile "zar zor" iletişime geçtiğimde bana başta "kargo şirketinden iade işaretlenen ürünlere bir şey yapamayacaklarını" söylediler ve durumun iradem dışında sisteme iade düşüldüğünü söylediğimde yeni adresi kargo şirketine iletelim sizinle 48 saat içinde iletişim kurulacak dediler. (İlgili belgeler ektedir.) Kargo şirketini arayıp durumu söylediğimde de bana Stradivarius'un bize yeniden kargolaması lazım dediler. Adı sanı olmayan bir kargo şirketiyle çalışıyorlar ve birbirlerinden haberleri yok. Adresimi en başta Elmadağ seçmiş olsaydım ""AA şubemiz yok ya teslim edemeyiz" mi diyeceklerdi? Black Friday'dan yaptığım ve günlerdir beklediğim kargom iradem dışında sisteme iade olarak düşüldü ve evime teslim için dahi gelmedi. 5025*****37 numaralı ürünümün tarafıma teslimini talep ediyorum. Aksi halde yasal yollara başvuracağım.

10 Aralık 2024 17:58

03 Aralık 2024 12:59