Hepsijet Kargo Ve Stradivarius İletişim Sorunu

Hepsijet Kargo Ve Stradivarius İletişim Sorunu
07 Aralık 2024 22:21

Stradivarius uygulamasından verdiğim siparişim Hepsijet kargosuna verildi. Defalarca sipariş verdiğimiz adrese dağıtım adresi olmadığı gerekçesiyle Hepsijet kargosu beni hiçbir şekilde aramadan siparişimi iptal edip geri gönderdi. Uygulamada bana teslim edildiği yazıyor fakat paket hiç elime ulaşmadı. Hepsijet Stradivarius'a ulaşmamı söylüyor fakat Stradivarius'tan hiçbir şekilde geri dönüş alamıyorum

10 Aralık 2024 15:24

Stradivarius bana hiç ulaşmayan paketimi geri iade alıp iademi eksik yatırdı günlerdir markaya ulaşmaya çalışıyorum müşteri hizmetleri asla yanıt vermiyor. Paketim bana hiç ulaşmadan kargo tarafından iptal edilip geri gönderilmiş fakat 3 üründen sadece iki tanesinin iadesini yatırdılar günlerdir temsilciye ulaşamıyorum

09 Aralık 2024 16:32

Stradivarius müşteri hizmetlerine günlerdir ulaşmaya çalışıyorum siparişim kargo tarafından iptal edilip geri gönderilmiş elime hiç ulaşmadı. Stradivarius iade süreci başlatmış fakat aldığım üç üründen sadece iki tanesinin iadesini kabul etmişler diğer ürünün iadesi yapılmadı günlerdir müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeye çalışıyorum fakat bir dönüş yapılmıyor.

Esra
07 Aralık 2024 23:11

Hepsijet bana ulaşmadan paketimi iptal edip geri gönderdi defalarca getirdikleri adrese dağıtım alanımızın dışında olduğu için iptal ettik açıklaması yapıyorlar bu kadar saçma bir şey yaşamadım. Uygulamada ise kargo bana teslim edildi gözüküyor.

12 Kasım 2024 18:48

01 Aralık 2023 15:00
Stradivarius Kargom Ulaşmadı Ve Teslim Edildi Gözüküyor
Pinar sonucu yetersiz buldu

14 Ocak 16:33

28 Haziran 2024 23:07

18 Aralık 2024 15:05
Stradivarius İle İletişim Kurmak Neden Bu Kadar Zor?
Stradivarius İle İletişim Kurmak Neden Bu Kadar Zor?