Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Stilevs Çeyiz Paketi Aldım, Her Birinde Ayrı Bir Arıza Var.

Sibel
06 Temmuz 2023 04:13

Bursa Heykel Evkur Mağazası'ndan çeyizim için almış olduğum, Stilevs inox Premium 4'lü çeyiz paketini (mutfak robotu, çay makinesi, kahve makinesi ve tost makinesi) Mart ayında yapılan düğünümden sonra kullanmaya başladım. Ama aldığıma bin pişman oldum. Daha ilk günlerden itibaren sürekli her birinden ayrı ayrı çeşitli sorunlar yaşadım. Örneğin çay makinesinin çay haznesinin tabanı elimde kaldı. Çaydanlığın iç kısmında, tamda suyun aktığı yerde paslanmalar başladı. Dış kısmında kalıcı lekeler oluştu. Sonra ızgara yapılıyor dedikleri tost makinesinde bir kez bile ızgara yapamadık. 1 saatte tavuk kanadını bile kızartamadı. Zaten tost bile yapamıyor, sadece ekmeği kurutuyor. Yeterli ısıda değil. Kahve makinesinde kendiliğinden yanıp sönmeler oldu. Birkaç kez şalter attırdı. Korktuk. Sonra en büyük yardımcım olacağını düşündüğüm mutfak robotumu şöyle ağız tadıyla kullanamadım. Hatırladıkça sinirden ağlamak istiyorum. Çünkü doğrama bıçakları daha ilk ayda paslanmaya başladı. Rendeleme yapmak istedim. Kendi plastiğini eritti, taze kaşarın içinden plastik parçaları toplamak zorunda kaldım. Sonra da çok geçmeden rondo özelliği de tamamen gitti. Makine sadece bağırıyor ama dönmüyor. Anlayacağınız hepsi elimizde patladı. Daha 3-4 aylık evliyiz. Hepsini toplayıp yetkili servise götürdük eşimle beraber. Bize sadece tamir ederiz dediler. Bende paslanan ürünün neyini tamir edeceksiniz. Mesela dedim. Ben hiçbir şekilde bu ürünlerin tamirini falan istemiyorum. Evkur ile hem bayram tatilinde gittiğim memleketim olan Bursa da, hem de yaşadığım yer olma Avcılar daki Evkur la görüştük. Sağ olsunlar anlayışla dinlediler ve yardımcı olmaya çalıştılar. Bize yetkili servisten, eğer bir değişim talep formu getirirsek para iadesi ya da ürün değişimi yapılacağı söylendi. Fakat servis ısrarla biz sadece tamir eder veririz, başka da bir şeye karışmayız diyor. Biz form falan vermiyoruz diyorlar. Ben artık Stilevs'in hiçbir ürününü kullanmak istemiyorum. O ürünleri de bir daha evime sokmak istemiyorum. Kimse parayı sokakta bulmuyor. Ben bu ürünler için Stilevs den iade ya da değişim formunu (artık adı her ne ise) en kısa zamanda istiyorum. Çalışan insanlar olarak mutfakta yardımcım olacağını düşündüğüm hiçbir materyali kullanamamış biri olarak mağdurum.
Bu ürünlerin değişim ya da iade talep formunun en kısa zamanda tarafıma ulaşmasını istiyorum.

06 Temmuz 2023 07:18 (Şikayetten 3 saat sonra)

Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Stilevs müşteri hizmetleri, gerekli çalışmaları yapıyor ve konunun çözümünü en kısa sürede sizlere sunacaktır Stilevs Müşteri Hizmetleri

Şeyma
10 Aralık 2023 23:06

Leyla
22 Temmuz 2025 20:34
Çeyiz Paketindeki Tüm Ürünler Kısa Sürede Arızalandı, Mağdur Oldum

12 Kasım 2024 09:00
Korkmaz Ürünlerinde Sürekli Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı
Korkmaz Ürünlerinde Sürekli Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı
Esra sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 23:22
Simge sonuçtan hiç memnun değil

Simge
13 Şubat 2024 02:10