Steam Hesabım Haksız Yere Kapatıldı

Uğur
13 Mayıs 2023 14:46

Merhabalar,

İçerisinde hem nakit hem de item bulunan yaklaşık 2000$ değerinde param olan Steam hesabım aşağıdaki sebepten dolayı süresiz kısıtlandı. Hiçbir şekilde paramı alamıyorum.

"Bu hesap, Steam Sözleşmesi koşullarını ihlâl ettiğinden Steam Destek tarafından işaretlenmiştir. Oyun satın alma, hediye gönderme, takas yapma, Topluluk Pazarında satış yapma ve ürün anahtarı aktivasyonu geçersiz kılınmıştır."

Defalarca neyi nasıl ihlal ettiğimi sorsam da hiçbir şekilde net bir cevap vermiyorlar. Sürekli aşağıdaki mesajı gönderiyorlar ki ben bu mesajında otomatik mesaj olarak gönderildiğini düşünüyorum. Virgülüne kadar hep aynı yanıt geliyor:

"Söz konusu hesap, Steam Abonelik Sözleşmesi'ni ihlal ettiği için kilitlendi. Takas, topluluk raporları ve diğer faktörlerden yola çıkılarak, hesabın ticari amaçlarla kullanıldığı tespit edildi."

Ticari amaçla kullanımdan kasıt nedir? Ben hesabımı satın almadım kimseye satmadım. Kendi hesabım. Herhangi bir hile yapmadım. Steam'da para verip aldığım, aktif olarak oynadığım oyunumda var. Diğer binlerce Steam kullanıcısı gibi bende markette trade de yapıyorum. İnsanların güvenip paralarını emanet ettikleri Steam nasıl bu kadar güvensiz olabilir? Ben hesabıma neden el konulduğunu net bir şekilde öğrenmek istiyorum.

profile profile

İlker sonucu yetersiz buldu

Steam Haksız Hesap Kilitlenmesi Ve Geri Ödeme Talebi

İlker
11 Kasım 2024 18:20
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
09 Ağustos 2023 13:52
Steam Hesaplarımızı Balon Gibi Patlıyor

Murat
12 Ekim 2023 10:20

03 Kasım 2023 23:05
Hercule sonuçtan hiç memnun değil

Hercule
17 Nisan 2024 03:00