Enes
25 Ağustos 2024 00:15

Merhabalar, 4 Mayıs'ta Steam üzerinden topluluk yasağı aldım. 478 gündür yasaklıyım; ticaret yapamıyorum, oyun satın alamıyorum ve hesabımı kullanamıyorum. 3 yıldır CS:GO'da eşya alıp satıyorum ve yatırım yapıyorum. Hesabımda yaklaşık 60 bin dolar değerinde CS:GO eşyası var. Benim gibi birçok insan CS:GO itemleri alıp satıyor ve yatırım yapıyor. Neden yasaklandığımı anlamıyorum. Steam desteği sürekli aynı mesajı göndererek yardımcı olmuyor. Bu yasaklamayı kaldıran ve hesabını açtıran kişiler oldu; ancak benim kadar uzun süre bekleyen olmadı. Yanlış bir şey yapmadığımı düşünüyorum, her zaman çok dikkatli oldum. Kumar gibi sitelere girmediğimi ve kullanmadığımı belirtmek isterim. Benim gibi satış yapan birçok kişi var, ancak bunlar yasaklanmadı. Twitter'da takipçileri olan ve ticari amaçla alım satım yapan kişiler olduğunu gözlemliyorum ve duruma anlam veremiyorum. Lütfen yardımcı olun. Daha önce yasaklanıp sonra yasağı kaldırılan kişilere ait bazı örnekler aşağıdaki gibidir:
2) https://twitter.com/gergelyszabo94/status/1310840764671447040

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
13 Mayıs 2024 12:15
Steam Hesabımdaki Her Şey Saniyesinde Çalındı Ve Steam'e Ulaşamıyorum?
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Steam PUBG Haksız Uzaklaştırma (Ban) Ve Gereksiz Kısıtlama

Osman
18 Nisan 2024 00:27
Lara sonuçtan hiç memnun değil

Lara
16 Nisan 2024 21:20