Starbucks Fiziki Kart Ve Bakiye Sorunu

03 Mayıs 2023 18:20

Anne ve babama ait Starbucks mobil uygulamasına kayıtlı son 4 hanesi 8542 ve 3007 ile biten Starbucks fiziki kartların son kullanma süresi doldu. Fiziki kartları yenilemek için pek çok Starbucks mağazasına gidip sormamıza rağmen kart olmadığı ve gelmeyeceği söylendi. Bu kartlara bağlı hesaplarda 330TL + 280TL, toplamda 610TL bakiye bulunmakta. Fiziki kartları kesinlikle temin edemediğimiz için Müşteri hizmetlerini arayıp durumu açıkladığımızda yardımcı olunmadı. Fiziki kart olmadan mobil uygulama üzerinden bakiyenizi kullanabilirsiniz denildi. Kimse bu bakiyeyi kullanmak için telefonunda mobil veri ile internet kullanmak zorunda değil. Daha önceden fiziki kart kullanımı olduğu için bu bakiye yüklemeleri yapılmıştı. Şimdi ise durum değişti ve mağdur edildik. Bu hesaplardaki bakiyelerin IBAN ile geri ödemesinin yapılmasını veya kendim mobil uygulama kullandığım için benim Starbucks hesabıma aktarılmasını talep ettik fakat öyle bir şey yapmayacaklarını bize ilettiler. Bunca uğraşlarımızdan sonra Starbucks kahve fiyatlarına sürekli gelen zamlar ile birlikte hesaptaki bakiyeler çöp olma noktasına geldi. Bu bakiye ile kırk kahve alabilecekken şu anda yirmi kahve bile alınamıyor. Herkes Starbucks'ın müşteri memnuniyeti verdiği durumu görmeli. Gerekli mercilerden gerekli şikayetler ve gerekli başvurular tarafımca yapılmaya başlandı. Herkese kolay gelsin.

Aytaç
Aytaç
19 Mayıs 2023 16:35

Starbucks tarafından hiçbir şekilde dönüş yapılmamıştır. Sorunum çözülmedi.

Güneş sonuçtan hiç memnun değil

Starbucks’ta Medium Roast Kahve Yerine Dark Roast Çekirdek Alındı

Güneş
12 Mart 12:23

Yeni Telefonda Starbucks Uygulaması Açılmıyor Yeşil Ekranda Kalıyor

30 Ağustos 2025 11:49
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Masterpass Telefon Numarası Güncellenemiyor, Para Yükleyemiyorum

12 Ekim 2025 21:03
Figen sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 11:47
Starbucks Kırık Fincan Tablası Değişim Talebi Reddedildi
Ömür sonuçtan hiç memnun değil

Kampanya Şartlarını Yerine Getirmeme Rağmen Starbucks Yıldızlarım Yüklenmedi

28 Kasım 2025 22:35