Christopher sonuçtan hiç memnun değil

Christopher
06 Haziran 2024 00:24

Yıllardır Starbucks müşterisiyim dün akşam arkadaşıma kahve almak için Manavgat Novamall Starbucks şubenize gittim arkadaşımın her zaman sorunsuz bir şekilde içtiği Ice Latte buzsuz ve laktozsuz kahvesinden sipariş ettim ve bana yarım bardak kahve koyarak buz olmadığı için bu porsiyonda verdiklerini buzsuz bu şekilde verildiğini söylediler hayatımda ilk kez böyle bir şey duydum normalde üzeri sütle tamamlanır. Yarım bardak kahve koymak ne saçma iştir. Bugün de ben tekrardan gittim Cool lime ekstra özlü ancak buzsuz istedim yine ve yine bana yarım bardak koydular resmen insanla dalga geçiyorsunuz ve bu hareket bu şubeye özel. Başka hiçbir şubenizde buna denk gelmedim. Dünyanın tüm ülkelerinde ürünlerinizden içtim acilen çözüm için sizden dönüş bekliyorum. Dün arkadaşıma verilen kahve ve bana verilen cool lime ı görsele bırakıyorum. Böyle bir bardak ikramı markanıza yakışıyorsa diyecek bir şeyim yok. Ya da buzsuz seçeneğine ayrı bir bardak çıkartın. Ben hasta olup buzsuz isteyemiyor muyum. Ya da kışın buzsuz içemiyor muyum. Ben ekstra size buz için mi para ödüyorum yani.

Suat

22 ülke gezdim. Hemen hepsinde Starbucks a gittim. Hiçbirinde bu saygısızlığı görmedim

Suat

Bu muameleyi müşterisine yapan bir işletme olur mu? Ciddi cezalar uygulanmalı. Tüketiciyi yanıltıyorlar

Güler sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 12:49
Ekstra Ücret, Eksik Hizmet: Starbucks'ta Beklentim Karşılanmadı
Fatmanur sonuçtan hiç memnun değil

Fatmanur
05 Haziran 2024 13:21
Starbucks Buzsuz Bardak İstediğimde Kahve Miktarı

Buzsuz Latte Siparişimde Yarım Bardak Uygulaması Ve Personel Yaklaşımı Hakkında Şikayet

Hidayet
24 Ağustos 2025 11:31
buzsuz-latte-siparisimde-yarim-bardak-uygulamasi-ve-personel-yaklasimi-hakkinda-sikayet-2.jpg

Starbucks Kategorileri