Pınar
08 Kasım 2023 12:45

26.09.2022 tarihinde A101 uygulaması üzerinden gurur tekstil’den aldığımız Stanley klasik model 1.9 litre lik lacivert termosun iç kısmında paslanmalar oluştu. A101 müşteri hizmetleriyle görüşüp, şikayetimi belirtip ürün değişimi istedim ve mail üzerinden gönderdikleri gurur tekstil e servis bilgi formuyla birlikte kargoyla göndermem istendi. 31.10.2023 tarihinde kargoyla termosumuzu gönderip ürün değişimi talep ettim. 3.11.2023 tarihinde termosumuz geri teslim edildi. Termosumuz da bir aşınma olmaması adına her seferinde kılıfıyla kullandım, bulaşık makinesinde yıkamadım ve çamaşır suyu gibi aşındırıcı kimyasallar kullanmadım. 2 gün ağzı açık bir şekilde havalanmasını sağladığım halde ürünün içerisinde paslanmalar oluştu. Bu ürün 1 sene içinde 4-5 kere kullanıldı. İçinin paslanmaz ve ömür boyu garantisi olduğu için güvenerek aldık. 3.11.2023 tarihinde geri gelen termosumuzun içinde ‘ürünün incelendiği ve üretim kaynaklı herhangi bir sorun olmadığı, ürünün kullanım şekli ile ilgili olduğu’ belirtilmiş. Gurur tekstil müşteri hizmetlerinin arayıp temizleme şeklimi anlattığımda ve bu ürünün içindeki sıcak veya soğuk suyun direk tüketildiğini ve insan sağlığı için bu şekilde kullanılmayacağını söylediğimde yapacak bir şeyleri olmadığını belirttiler. Tüketici Hakem Heyeti'ne ve Stanley ‘e mail atacağımı belirttiğimde ‘ tabi başvurabilirsiniz. ‘ diye belirttiler. Başka yerden aldığımız Stanley bardak termoslarımız da bu tür şikayetler yaşamadık. Bu konuda mağduriyetimizin giderilmesi rica ederim.

Mert sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 19:12

09 Şubat 2024 12:57