Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Sercan
01 Aralık 2024 01:03

17.02.2024 tarihinde A101 internet mağazası üzerinden 2 adet 1 litre Stanley termos aldım. Bahse konu markanın ömür boyu garanti ve 24 saat süre ile sıcak ya da soğuk tutma vadediliyor. Ürünü aldıktan sonra sadece bir tanesini soğuk kullanımda denedim, içerisine ekstra uzattığı ve soğuk süt ilave ettiğim için problem olup olmadığını anlamadım.

Ancak kış ayları geldiğinde ürünlerimi birkaç defa kaynatılmış şu ile test ettiğimde 2-3 saat gibi kısa bir süre içerisinde içerisine koyduğum suyun soğuduğunu fark ettim. Bahse konu markanın Türkiye temsilcisinin kutup ayısı. Com isimli internet sitesi olduğunu öğrendikten sonra ürünle alakalı şikayet talep formu oluşturdum.

Ancak geçen süre zarfı içerisinde firmadan herhangi bir yanıt alamadım. (14456-29757/29776) Ürünüme ait arıza kayıt formu kodlarıdır. Söz konusu talebime cevap verilmesini istiyorum, cevabın niteliğine göre hakkımı hukuki yollarla arayacağım.

profile profile

Bayram

Talebinize olumlu bir yanıt geri dönüş alabildiniz mi. Stanley benimde bir conta sorunumu çözemedi. Çok kötü marka

Sercan

Olumsuz çözülmedi

Ceyhun
19 Eylül 2023 10:34
Stanley Termos Bozuldu A101 İle İletişim Kuramıyorum
Azranur sonuçtan hiç memnun değil

Stanley Termos Garanti Ve Isı Koruma Sorunu

Azranur
01 Kasım 02:00
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Stanley Adventure Soğutucu Termos Soğuk Tutmuyor, Garanti ve İade Sorunu

Şeyma