Feyza sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 14:52

Amazon üzerinden satın aldığım 0.47 Siyah Trigger Stanley termosumda sıcak soğuk tutma konusunda problem yaşıyorum. Kullanma talimatını okuyup titizlikle ona uygun davrandığım halde içini kaynar suyla çalkaladıktan sonra koyduğum kaynar çayı ve kahveyi iki üç saat içerisinde ılık hale getiriyor. Sıcak tutmasını geçtim buzlu ve soğuk koyduğumda da belirtilen saatler kadar muhafaza etmiyor buzlar hızlı bir şekilde eriyor soğuk içeceğim ısınmış oluyor. İçini yarım bile doldurmuş olsam kapağındaki düğme kısmına basmadığım halde akıtıyor. Ürünle alakalı birden fazla kez arıza formu doldurduğum ve mail attığım halde hiçbir şekilde dönüş alamadım. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım ancak açan olmadı. Alır almaz garanti kaydını yaptırdığım halde ömür boyu garantili olan ürünüm için faydalanamıyorum. Arızalı ürün gönderildi yerine yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum.

27 Haziran 2024 08:29

Hala hiçbir şekilde destek alamıyorum. Ben dönüş yapmalarını beklerken iade süresi de geçmiş oldu. Dönüş yapılmadığı takdirde Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim.

Özge sonuçtan memnun değil

Özge
17 Aralık 2024 11:05
Stanley Termos Sıcak Tutmuyor Garanti Vaadi Yerine Getirilmiyor
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
23 Mayıs 2024 20:07
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
24 Temmuz 2025 00:28
Azra sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2025 13:12
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
06 Eylül 2024 09:48