Ebru sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 15:36

12.04.2024 tarihinde Akasya AVM Karaca mağazasından aldığım Stanley marka termosumu sadece 1-2 kez kullandım ve içeceği hiç sıcak tutmaması sebebiyle henüz 1 ay dolmadan mağazaya değişim için geri götürmek istedim. Ancak telefonda görüştüğüm yetkili ürün Stanley marka olduğu için Kutup Ayısı ile iletişime geçmem gerektiğini söyledi. Ben ürünü Kutup Ayısı Teknik Servisi'nin bana ilettiği adrese formla birlikte gönderdim. Formda termosun hiç sıcak tutmadığını, içeceğin neredeyse normal bir cam bardağın sıcak tuttuğu kadar sıcak kaldığını, bu durumda ürünü kullanamadığımı, termosun kesinlikle işlevini yerine getiremediğini anlattım. Ben ürünü gönderdikten bir süre sonra üründe sorun olmadığına dair standart bir PDF dosyası WhatsApp üzerinden bana gönderildi. Gönderilen yazıda sızdırma probleminden, standart sıcaklık derecelerinden vs. Bahsediliyor ancak benim gönderdiğim ürünle ilgili bir sonuç yer almıyordu. Yazı herkese gönderilen, benim sorunumla alakalı olmayan, sızdırma problemi yaşamamış olmama rağmen sızdırma sorunundan da bahseden bir dosyaydı. Muhtemelen ürünüm incelenmedi bile çünkü incelenmiş olsa ismi termos olan bir eşyanın içeceği "hiç" sıcak tutmadığını işin uzmanı olmayan biri bile fark eder ve üründe sorun olduğuna kanaat getirirdi. Ben gönderilen PDF dosyası mesajına karşılık olarak bunu kabul etmediğimi ve ürünün sorunlu olduğunu ilettim. Ürünün tekrar incelenmesini rica ettim ancak benden adresim istendi ve ürünün adresime gönderileceği bilgisi iletildi. Geri göndermek için adresimi sorduklarında ilettiğim formda zorunlu alan olarak zaten adresimi doldurduğumu, ev adresimi WhatsApp üzerinden istemelerinin KVKK'ya uygun olmadığını söyleyerek bunu neye dayanarak WhatsApp'tan istediklerine dair bir yönetmelik iletmelerini istedim. Ancak yönetmelikleri olmadan benden ısrarla WhatsApp'tan kişisel verilerimi istediler. Çünkü muhtemelen onlara gönderdiğim formu da kaybetmişlerdi. Karaca da Kutup Ayısı da satın aldığım ürün tamamen kusurlu olmasına rağmen yardımcı olmadılar. Özellikle Kutup Ayısı Teknik Servisi'nin üslubu hiç hoş değildi. Üstelik KVKK kurallarına aykırı davranış sergiledi.

Beste sonuçtan hiç memnun değil

Beste
18 Şubat 2025 16:50
Stanley Termos Sorunu: İletişimsizlik Ve Mağduriyet!
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Stanley Termosun Kapak Sorunu Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti!

Damla
21 Temmuz 2025 16:36

Stanley Termos Isı Kaybı Ve Şüpheli Değerlendirme Süreci

Sevgi
10 Mart 2025 18:47
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
10 Haziran 2024 09:23
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Nihal
20 Haziran 2024 21:00