S.T. Dupont Konyalı Saat Dupont Çakmak Bozukluğu

S.T. Dupont Konyalı Saat Dupont Çakmak Bozukluğu
02 Eylül 2024 18:24

Eşime Ankara Kentpark Konyalı Saat mağazasından aldığım s. T Dupont marka çakmağı aldıktan kısa bir süre sonra ateşleme yapmama durumundan dolayı geçen ay servise yolladık. Döndüğünde gaz doğru basılmadığı gerekçesiyle sorunun düzeltildiği söylendi. Eve döndüğümüzde aynı sorunla karşılaştık ve tekrar servise yolladık. Tamir olduğu söylenerek tekrar teslim edildi fakat yine aynı sorun devam ediyordu. Yine servise çakmağın değişimini talep ederek gönderdik. Çakmak bugün teslim edildi ve değişim talebimiz değerlendirilmemesinin yanında çakmak yine aynı sorunla bize verildi. Bugün çakmağı teslim almadık ve yine aynı taleple servise gönderdik. 1 ay içinde 4 kez servise gönderilmesine rağmen bu kusurlu ürünü bize teslim etmeye asla utanmadılar. Konyalı Saat ürünü değiştirmemekte ısrarcı davranıyor ve distribütör marka olan saat dünyasının çakmağı değiştirmediği bahanesine sığınıyorlar. Bu kadar prestijli bir markanın insanları bu kadar uğraştırması hayret verici ve üzücü bir durum. Yine değişim yapılmaz ve duruma önem verilmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağız. Her hafta konyalı saate gitmekten gerçekten sıkıldık.

Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 17:05
Konyalı Saat'ten Aldığım Çakmakta Sorun ve İlgisizlik
Eray sonuçtan hiç memnun değil

S.T. Dupont Çakmak Ateşleme Sorunsalı

06 Mart 2024 10:21
S.T. Dupont Çakmak Ateşleme Sorunsalı
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Fiyatlı Çakmakta Sürekli Arıza Ve İlgisiz Servis Nedeniyle Mağduriyet

01 Kasım 2025 15:32
Yüksek Fiyatlı Çakmakta Sürekli Arıza Ve İlgisiz Servis Nedeniyle Mağduriyet
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Datagate Bilgisayar Garanti Kapsamındaki Saat Sorunu Ve Mağduriyetim

03 Nisan 2024 16:23