Ersen sonuçtan çok memnun

Satış Sonrası Hizmetler: SsangYong Torres EVX Modeli İle İlgili Endişeler

25 Aralık 2024 22:16

Aylardır araç almayı düşünüyoruz. Alabileceklerimiz listesinde SsangYong Torres evx modeli de vardı. Araç ile ilgili satış sonrası şikayetleri okuyunca açıkçası markadan da modelden de soğuduk. Müşteriye kaba konuşma, iftira atma, umursamama, unutma vs. Her türlü kabusu sanki ben yaşamışım gibi okudum.

profile profile profile

Özkan

10 aydır Torres evx kullanıcısıyım. Büyük bir keyif ve memnuniyetle kullanıyorum. Araç ve servis hakkında yapılan olumsuz yorumları anlamakta güçlük çekiyorum. Ama genel tespitim şu ki araç sahiplerinde memnuniyet oranı çok yüksek iken, eleştiri yapanlar Torres sahibi olmayanlar. Servis sisteminde yaşanan aksaklıkları gidermek için gösterilen çabaları bizzat tecrübe ettim. Güncelleme eksikliğini gidermek için ertesi gün evime kadar gelip işlemi hallettiler. Ayrıca servis kayıtları ile ilgili formlar ve faturalar teslim ediliyor. Belki sizin işlem yaptırdığınız serviste personelden kaynaklanan bir sıkıntı yaşanmıştır, tüm markaya ve araca maledilemez

Hakan

Bu yorumu okuyup inanıp araba alım sürecinden vazgeçen oldu mu acaba şaka gibi ilkokula giden çocuğa okutsan bu şikayeti derki bunu arabayı çekemeyenler yazmış. Bu bir karalama ya da para karşılığı yazılmış olabilir.

Erkoç

Hakan kardeşim. Firmanın şikayetlere vermiş olduğu cevaplara bakarsan biraz anlarsın. Kaldı ki firma servis kayıtlarını bakım kayıtlarını paylaşmayarak ileride yaşayacağın X problem hukuksal işlemlerde 1-0 geride paylaşıyorsun sor bakalım bir bu markanın aracını kullanıp servise götürenlere ne cevap alacaksın. Eğer inanmıyorsan şikayetimi oku. Ya karşındaki distribütör firma benim X kartımdam bakım ödemesini alıyor üstüne bir de mahkemeye bakıma getirilmedi garanti dışına çıkmıştır diye iftira atıyor. Muhasebe ye kardeşim benim yapmış olduğum ödemenin faturasını ver diyorsun! Sonuç s. Bile sallamıyor. Sen şimdi bir tüketici olarak X yerden bir ürün alcan ve faturası olmayacak hadi bir düşün bakalım. Bu firmanın aracını almayanları sonuna kadar destekliyorum.

İdris sonuçtan hiç memnun değil

SsangYong Torres Evx Kapora İadesi.

05 Mart 2024 21:40
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

SsangYong Torres Evx Satış Saçmalığı

Selçuk
01 Nisan 2024 22:32
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Test Sürüşü Randevusu Ve Müşteri İlgisizliği Hayal Kırıklığı Yarattı

12 Temmuz 15:08