Orijinal Lastikler Yokuşta Hayal Kırıklığı Yarattı

16 Kasım 2024 00:2834.727

8 Aralık 2024 11:24

‘’Şimdi yazacaklarıma ben bile inanamıyorum ama aracımızla bugün bebek yokuşundan çıkamayıp aşağı kaydık. Üzerindeki orijinal lastiklerin sebep olduğunu düşünüyorum. Çok memnun olduğumuz menzili, motoru, modeli her göreni hayran bırakan bir aracın orijinal lastiklerinin kabaktan hallice olması ve yağmurlu havada patinaj yapıp yokuşta kayması, bu fiyata bu arabaya bu markaya yakışmadı. Hâlâ yaşadığımız korkunun etkisinde yazıyorum bunları. ‘’Bu yorumu yapmam ardından bölge müdürü tarafından arandım ve aracın kış modu olduğu ve bu modda sorun yaşamayacağım anlatıldı videolar ve telefon görüşmeleri ile şikayeti kaldırmam yönünde ikna edildim ancak bir sonraki yağmurda Çengelköy'de birkaç kez rampada kayıp patiye düşüp düz yolda au birikintisinde artistik patinaj yapınca aracı kontrol için servise götürdüm rampa testi yaptıklarını paylaşmışlardı 😂 rampa testini servis girişindeki rampada yapıyorlarmış burası rampa bile değil dediğimde aldığım cevap bundan dikinde zaten kayar oldu 😂😂 ve ardından ışıklarda yine yağmurlu bir günde frene basmamıza rağmen düz yolda durmadı allahtanki yan şerit boştu da kaçabildik can taşıyor bu araçlar Allah korudu ama ne kadar koruyacak bilmiyorum sürekli servise çağrılıyoruz lastikleri test edelim diyorlar servisin etrafında bir tur atıp sorun yok diyorlar. Almayın aldırmayın bu aracı evx pişmanlıktır!

Aslı
28 Kasım 2024 21:43

Bu yorumu yapmam ardından bölge müdürü tarafından arandım ve aracın kış modu olduğu ve bu modda sorun yaşamayacağım anlatıldı videolar ve telefon görüşmeleri ile şikayeti kaldırmam yönünde ikna edildim ancak bir sonraki yağmurda Çengelköy'de birkaç kez rampada kayıp patiye düşüp düz yolda au birikintisinde artistik patinaj yapınca aracı kontrol için servise götürdüm rampa testi yaptıklarını paylaşmışlardı 😂 rampa testini servis girişindeki rampada yapıyorlarmış burası rampa bile değil dediğimde aldığım cevap bundan dikinde zaten kayar oldu 😂😂 yani araç her anlamda çok iyi ama lastik ve servis konusunda sınıfta kaldı şimdi soru işaretim lastikleri değiştirirsem düzelir mi yoksa aracın önü hafif olduğu için mi bunu yapıyor?

Yorumlar(8)

14 Kasım 2025 23:03

Mayıs ayında aldığım sanyongtoress aracımda ne yazık ki bende patinaj sorunu ile çok karşılaştım en ufak suya girince savrulma bile oldu. Sonrasında izlediğim video lardan öğrendiğim yazın bile olsa suya veya yokuşa gelince aracı winter moduna getirince sorun gitti kullanımı aracın tutusu aşırı fark ediyor keşke bunu satış danışmanları anlatsa. Ama ama asıl lastikleri değiştirince tamamen işler değişti aşırı yokuş ve yağışlı bir günde çıktığım bir yerde heh şimdi kayıcaz dediğim ancak winter moduna almadan küttt diye çıktı ne kayma ne bir şey kış lastiği alın kullanıcı olarak aşırı tavsiye ederim. Üzerinde olan lastik iyi bsr marka olmasına rağmen hayal kırıklığı.

9 Mart 2025 16:32

12 Senelik SsangYong kullanıcısıyım. SsangYong markasının üç farklı modeline de bindim. Son 12 yılda bu araçların tasarım olarak çok değiştiğini ama yetkili servislerin kafa olarak gram gelişmediğini hatta geriye gittiklerini izledim. Bu servisler bizleri mağdur etmek için kurulmuş, hatta bence akıl sağlığımızla oynayıp çıldırtma konusunda aralarında bahse bile giriyor olabilirler. Kısaca her şeye rağmen torrex evx araca bir şans vermek adına ymy Maltepe ye gittim ve araçlar hakkında bilgi almaya çalıştım. Bu insanlar sattıkları araçları dahi tanımıyorlar. Hiçbir konuda net bilgi alamadım. Zaten aracı satmak için bir çaba gösteren satıcıda maalesef yok. Arkadaşlar bu araçlara ciddi yatırım yapıyorsunuz ve bu araç Türkiye pazarında hak ettiği yeri edinemezse sizler ikinci elde ciddi zarar edeceksiniz. Kullandığınız sürecede kriz geçirmesi cabası. Kısaca yetkili servise son yıllarda gitmiyordum ve ymy yi kontrol edebilmek adına bir daha gittim ve gördüm ki aynı tas aynı hamam.

4 Şubat 2025 09:43

Aynı sorun bende de var. Az yağmurlu havalarda yokuşlardan ne yazık ki çıkamıyoruz. Sebebini lastiğin kalitesinde olduğunu düşünüyorum. Kauçuk oranı ve diş yapısı artırılsa sanırım bu sorun çözülürdü. Arabayı sırf bu yüzden satmayı düşünüyorum. Çok güzel bir araç yapmışlar ama lastikler vasat yenisini alsanız farklı marka tanesi 10 bin tl.

29 Ocak 2025 05:52

Aslı hanım sorun devam ediyormu yokuşlarda

29 Ocak 2025 05:50

Aynı sorunu bende yaşadım Aracı zor çıkardım garajdan takozlarla destekledim arkaya kaydı araç Sanyong ewx 1 haftalık aracım

Lastiklerde Kendiliğinden Oluşan Çatlaklar Mağduriyet Yaşatıyor

22 Haziran 2025 18:352.006

Arabamın lastiklerinde kendi kendine kenar yanaklarında çatlamalar meydana geldi. Lastikleri o kadar kalitesiz kı hiç me...

Öne ÇıkanKonular

Torres EVX Logo