İlgıt sonuçtan memnun

12 Aralık 2024 13:54

Spotify'ın getirdiği yeni kural yüzünden, tamamen insani olarak iş ve sosyal hayatımda yaşadığım yoğunluk nedeniyle adres değişikliği mailini onaylamayı unuttuğum için 12 ay boyunca tekrar aile üyeliğimize dahil olamayacağımı öğrendim.
Fakat farklı bir mail ile hesap açıp aynı plana katılabileceğimin farkında değil mi bu kuralı koyanlar? O durumda listelerim ve bütün aktivitem eski hesabımda kalacak ama Premium olanaklarından faydalanmaya devam edebileceğim. Yine de buna vakit harcamak benim için efektif değil. Yani her açıdan üzerine yeterince düşünülmemiş saçma bir analiz hatası sebebiyle yoğun programımda Spotify üyeliği gibi önemsiz bir konuda vakit kaybettim ve ev ahalisine de vakit kaybettirdim.
Üzgünüm Spotify ama alternatifsiz değilsin ve müşterinin mağduriyetini düşünmeden adım atmakta özgür değilsin. Bu kural daha makul bir şekilde düzenlenmezse aile üyeleri olarak Spotify üyeliğimizi bu ay sonundan itibaren devam ettirmeyip YouTube Music'e geçmeye karar verdik. Çevreme de aynı şekilde tavsiyede bulunup anti-Spotify kampanyası başlatmayı ihmal etmem.

12 Aralık 2024 15:16

Spotify'ın destek ekibine yazdıktan sonra 12 ay aile üyeliğime giremem engelim kaldırıldı ve tekrar katılabildim. Yine de bu şekilde uğraşmadan kendi başıma yönetebileceğim bir süreç beklerdim Spotify gibi bir platformdan. Adres değişikliği onayı için 7 gün kısıtı az bir süre ve bu sürede sadece 1 mail aldıktan sonra 12 gibi uzun bir süre aynı üyeliğe katılamama çok ağır bir kural. Alkollü araç kullanmaktan bile 6 ay ehliyet mahrumiyet cezası var :) Kısaca bence 1 ay gibi bir sürede değişiklik yapılması makul ve bu süreçte haftada 1 olmak üzere en az 4 mail hatırlatması yapılmalı.

Spotify Aile Planı Sorunu Ve Destek Eksikliği

21 Mart 2025 15:22
Fati sonuçtan hiç memnun değil

Spotify Aile Üyeliğimi Haksız İptal Etti

08 Ağustos 2024 17:36
Spotify Aile Üyeliğimi Haksız İptal Etti
Meyra sonuçtan hiç memnun değil

Spotify Aile Planı Üyeleri Eklenemiyor, Sorunun Acil Çözülmesini Talep Ediyorum

Meyra
04 Kasım 2025 18:43
spotify-aile-plani-uyeleri-eklenemiyor-sorunun-acil-cozulmesini-talep-ediyorum-1.jpg

Hamit
26 Temmuz 2023 04:59