Sports International Üyelik Sonlandırma - Yeni Üyelik İçin Zamlı Fiyat Talep Etme

19 Aralık 2023 01:20

Sports international Ataköy şubesine temmuz ayında bir bedel ödeyerek (Mac/One aplus'ın yıllık üyeliğinin yüzde 50-60 fazlasını ödeyerek) 14 aylık üyelik yaptım.
Ekim ayı gibi ise, ani bir kararla spor salonunun kapanacağının bilgisi verildi bizlere. Aralık ayına kadar spor salonu kapanmazsa eğer, spor salonu kapanana kadar üyeliğimi sonlandırmayacağımı ilettim arkadaşlara. Fakat muhtemelen bir hafta içerisinde kapanacak bilgisi paylaşıldı bizlerle. Ve üyeliğimiz sonlandırıldı.

Bugün ise haziran 2023'te salonun kapanacağı bilgisi paylaşıldı. Ben ise ödemiş olduğum ücret üzerinden haklı olarak üyeliğimin devam etmesini istedim. Fazlasını değil, ne kadar üyeliğim varsa sadece onu.

Arkadaşlar ise yaklaşık %100'ün üzerinde zamlı bir fiyat ile bunu sundular bana. Mevcut üyeliğimi iptal ettirip, sonrasında yeni üyelik için fiyat sundular evet.
Açıkçası, salon kapanacak diye üyelik sonlandırıp, salonu kapatmamak ve %100 üzerinde zam yapmak etik ve doğru değil. Bir hata varsa çözülmesini rica ediyorum. Ben 2024 eylül ayına kadar üyelik ücreti ne ise ödedim sizlere. Üyelik sonlandırıp, zamlı fiyat istemek doğru değil. Bu hatadan dönülmesini rica ediyorum.

Velev ki sizlerin bilgisi dışında gerçekleşti bu durum, beni mağdur etmemeniz gerekiyor, zira bir zararınız olmuyor bu durumda. Bkz: temmuz eylül 2024'e kadar zaten üyeliğim var idi sizler iptale zorlayana kadar. Kaldı ki, bu durumun böyle gerçekleştiğini düşünmüyorum.

Ekim ayında iken bir hafta içerisinde kapanacağı iddia edilen salonu, haziran sonunda kapanacağını söylüyorsunuz. Haziranda kapanmayacağını da ben sizlere söyleyeyim. Yine aynısı olacaktır.

Saygılar ve sevgiler.

Safa
Safa
19 Aralık 2023 01:14

Düzeltme Muhtemelen değil, Maximum bir hafta içerisinde kapanacağı bilgisi verildi.

19 Aralık 2023 10:01 (Şikayetten 8 saat sonra)

03 Ağustos 2023 13:02

Macfit İcra Takibi Ve Cayma Bedeli

22 Eylül 2023 13:56
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Habersiz Yıllık Üyelik Ve Cayma Bedeli Mağduriyeti

28 Temmuz 2025 16:14