Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Soylu AVM Tuna Hukuk Bürosu İcra Memuru Aranma

04 Ocak 2024 15:08

Bir AVM'den yapmış olduğum alışveriş sonucunda ödemesini yapamadım ve icralık oldum.

Tuna Hukuk Bürosu tarafından icra takibi başlatıldı. İcra müdürlüğünde icra işlemleri devam ederken, icra memuru olduğunu söyleyen bir numaradan arandım. Ancak ilgili icra müdürlüğüne gittiğimde arayanların icra memuru olmadığını tespit ettim. İcra memurları telefonla arama yapmıyorlarmış. Bahse konu AVM yetkilisi ile görüştüğümde hukuk bürosu ile ilgili benzer şikayetlerin çok olduğu bilgisini aldım, Tuna Hukuk Bürosu ile beni arayan ve kendisini icra memuru olarak tanıtan şahsın ilişkili olduğunu değerlendirdiğimden konu ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundum.

profile profile profile

Hüseyin
Hüseyin

Bence takma eve gelip eşya kaldırnak o kadar kolay değil artı seni rahatsız edemezler git ver savcılığa

Murat
Murat

Buna benzer olayla bende karşılaştım benimle hiçbir alakası olmayan bir isim adı altında benim ikametime icra memurlarını gönderdik diye mesaj yolluyorlar aradığımda da tehdit şantaj yaparak görüşmeyi sonlandırıyorlar ilgili mercilere duyurulur. Ayrıca ben kamu personeliyim varsa benimle alakalı bir durum maaşımdan kestirebilirler ama avukatlık mafyacılığa dönmüş artık şikayetçiyim...

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Soylu AVM Tuna Hukuk Bürosu Hakkında Akrabalarımı Arıyorlar Şikayet

Gökhan
13 Mart 2024 19:08
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 05:27

25 Temmuz 2023 11:49