Yiğit sonuçtan memnun değil

Sony Eurasia Linkbuds S Kulaklık Kronik Pil Problemi

31 Temmuz 2024 16:05

Linkbuds s kronik sorunlu bir kulaklık ve Sony bununla ilgili herhangi bir şey yapmıyor. Daha sadece 6 ay kullandım ama sol kulaklığın pili birden ölmeye başladı ve artık 5-10 dakika'da pili direkt bitiyor. Sol kulaklığın dokunmatikleri nadirde olsa çalışmıyor.

İnternette iyi yorumlar görüyor olabilirsiniz ama bunların çoğu aldığı an yorum yapan kişiler. İnternette gördüğüme göre bu kulaklıkların resmen 1-2 yıl ancak ömrü var!

Cihazı yetkili servise verdim ve dönüş bekliyorum ama 1 yıl önce aldığım fiyat bana iade edilse ne olur? Şu an o fiyata almam imkansız.
Kulaklığın yenisini gönderseler ne olur? 6 ay ya da 1 yıl sonra aynı sorun yaşanacak.

Sony 'nin yeni çıkardığı ve kronik sorunu çözdüğü kulaklıkları yollaması gerekiyor, çünkü linkbuds s'te bu sorun hiç çözülmemiş ama bunu yapacaklarını sanmıyorum.
Sony 'nin müşterilerini tatmin edecek bir çözüm önerisi göremedim ve bu sorunu tekrar yaşarsam dava açmayı düşünüyorum. Gerçekten bir kulaklık için garantiyle uğraşmak zorunda kalmak üzücü.

01 Ağustos 2024 10:05 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi müşteri hizmetlerimize ulaşarak iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Sony Eurasia Müşteri Hizmetleri Sony

09 Ağustos 2024 22:58

Servis 10 gün gibi bir sürede komik şekilde sadece sol kulaklığı değiştirdi. Sorunu tekrar yaşayacağım bariz ama en azından diğer kulaklığıda pil kalibrasyonu için değiştirmeliydiler. Beklediğim gibi başka kulaklık vs vermediler yani görmezden gelinen bir sorun Özet Sony kronik bir sorunu ciddiye almıyor ve müşteriyi umursamıyor.

Ata

Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapacağım gibi görünüyor. Cidden çok garip bir sorun :/

Ata

Hocam merhaba, şu an ne durumda acaba kulaklığınız. Ben de aynı sorunu yaşıyorum ve Kasım sonuna kadar garantim. Sizi nasıl yönlendirdiler? Bir de hangi şehirdesiniz acaba? Ben Ankara'dayım ve 3 servisin ikisi asla kulaklıkla ilgili bir şey yapamıyorlar :/

Yiğit

Dediğim gibi sadece sol kulaklık değişimi yapıldı ve şu ana kadar sorun yaşamadım ama bu sorun direkt ortaya çıkan bir sorun değil. Garantime daha çok süre olduğu için tekrar oluşursa şikayete durum güncellemesi yazacağım ve yeni şikayet ayrıca oluşturacağım. Yetkili servisler zaten sadece test yapıp İstanbul'daki ana servise gönderiyorlar (yani sadece aracılar). Bölgenizdeki servisten işlem yapmasını beklemeyin, kayıt oluşturup kulaklığı sorunu yazıp göndermelerini isteyin. Garanti bittiğinde tekrar oluşursa ben dava etmeniz taraftarı olurum, kolay gelsin

07 Ekim 2024 12:13
Baran sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 17:59
Sony Linkbuds S Kulaklık: Şarj Sorunu Ve Yetersiz Servis Çözümü
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 08:46