Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Sony Eurasia Baştan Savma/İlgisizlik/Yardım Etmemeye Meyilli Davranış Sergilenmesi

16 Kasım 2023 16:29

Sony marka WF-1000XM4 model Bluetooth kulaklığımın bir tanesi kayboldu. Bunun üzerine acaba sadece bir tanesini satın alıp alamayacağımı öğrenmek için müşteri temsilcisini aradım. Beni yetkili servise yönlendirip, onların elinde olabileceklerini söylediler. Ben de bu sefer yetkili servisi aradım ve durumu izah ettim. Önce 'Bizde tek başına satılmıyor, sadece tüm halde paketlerde var' dediler. Ben de 'Tamam' deyip, bu sefer tam halinin paketinin fiyatını öğrenmek istedim. Bu sefer de 'Bizde Bluetooth'lu kulaklık yok' dediler. Sony yetkili servisinde Bluetooth'lu kulaklık olmaması şaşırtıcı! Ardından tekrar müşteri temsilcisini arayıp durumu izah ettim. 'Ben nasıl yardımcı olabilirim?' diye sordular. 'Ana merkeze soramaz mısınız, ellerinde olup olmadıklarını?' diyorum. 'Yetkili servis sorup size dönmüştür' diyorlar. Yetkili servis de, ikinci görüştüğüm müşteri temsilcisi de çok fazla baştan savmaya çalışıyormuş izlenimi bıraktılar. Yılların markasının bu denli kadrosunun olması biraz hüsran oldu diyebilirim.

17 Kasım 2023 08:57 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi müşteri hizmetlerimize iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Sony Eurasia Müşteri Hizmetleri

Celal sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 16:17
Ahmet sonuçtan memnun

21 Ağustos 2024 21:35
"Sony 'e teşekkürler"
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 16:45

12 Ekim 2023 20:32