Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Sompo Sigorta İle Kâbus Gibi Bir Hasar Süreci

Hakan
21 Ekim 2024 12:41

Sompo sigortası pişmanlığı
2024307560496 no ile hasar dosyam 04.10.2024 tarihinde açıldı. Aracıma arkadan çarpan araç trafik tarafından kusurlu bulundu. Aracımı servise götürerek gelişmeleri bekledim. Bana Sompo tarafından ön onaylı ikame araç verildi. İki gün sonra kiralık araç firması benden ikame aracımı geri aldı ve bu zaman içinde Sompo'dan hiçbir bilgilendirme yapılmadı. Kendi çabam ile aracıma ağır hasar kaydı gireceğini öğrendim. Aracıma çok yüksek maliyet çıktığını ve başka bir servisten fiyat almayı da aracıma atanan Tosyalı eksper'e ısrarla belirtmeme rağmen kabul edilmedi. Yine hiçbir bilgi verilmeden aracım Sompo tarafından ihaleye çıkartıldı - bu bilgiyi de tesadüfen öğrendim. 17.10.2024 tarihinde Sompo'dan bana e-posta ile aracıma 610.000 TL fiyat verildiğini bildirdiler. Kabul etmediğimi bildirince 620.000 TL olarak teklif verdiler. Sigorta şirketinde hiçbir yetkili ile görüşemedim, asla dosyada bilgi sahibi birini bulamadım, görüşemedim, sadece e-posta üzerinden yazışma yapabildim. Sompo sigortaya sahibinden.com ve arabam.com gibi sitelerden görüntü PDF ile birlikte aracımın 2012 Mondeo Titanium ve kilometresine göre en düşük araç fiyatının 700.000 TL olduğunu, pert ağır hasarlı araçların bile fiyatlarının bana verdikleri fiyatın altında kaldığını bildirmeme rağmen umursamadılar. Aracımı geri almak için bile benden feragatname istediler, ben de mecburen verdim ve aracımı servisten çıkararak başka bir servise götürdüm ve bana aracımın 100-150 bin gibi bir fiyata çok rahat yapılacağını söylediler. Ancak ne Sompo ne de Tosyalı eksper bunu kabul etmedi. Tam 20 gündür arabasız kaldım, çocuğumu emanet arabalar ve taksi ile okula götürüp getirdim, ailece rezil olduk. Sompo sigorta ile aracıma yaptırdığım kasko benim için çok çok büyük bir pişmanlıktır.

21 Ekim 2024 13:19 (Şikayetten 38 dakika sonra)

Sayın Hakan G, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuz Şirketimize ulaşmış olup, incelemeler tamamlandıktan sonra tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Sompo Sigorta AŞ

24 Ekim 2024 10:20

Sayın Hakan G, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuza istinaden tarafınıza 24.10.2024 tarihli görüşme ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Sompo Sigorta AŞ

Hakan
24 Ekim 2024 13:24

Sompo sigorta pişmanlığı devam ediyor hiçbir çözümü kabul etmiyorlar sompo sigorta benim için pişmanlık demektir

Rahmi

Ben de ev Sigortası yaptırdım. Su hasarı oldu. Hasarı ödemiyor. Poliçede Esanjor kaynaklı hasar yazılı değilmiş. Ben su hasarı için sigorta yaptım. Bunun ne kaynaklı olduğunun bir önemi var mı? Demek ben bu sigortaya boşuna para ödemiş im. Bu sigorta hasarı karşılamak için bir yol bulur.

Ertan

Bende Sompo sigortada aynı olayı yaşadım. Aracıma arkadan çarpan araç trafik tarafından kusurlu bulundu. Aracımı Sompo sigortanın gönderdiği çekici gelmediği için polis tarafından çekici çağırılıp aracım servise götürüldü. 5.400 TL ödedim. Faturayı Sompo sigortaya gönderdim. Sompo sigorta bahaneler uydurarak ancak 2.500 TL sini alabildim. Bunun gibi birçok durum yaşadım. Hepsini burda yazarsam sayfalar yetmez. Bütün aşamalarında kendi çabamla şikayet oluşturarak belli aşamaları geçebildim. Kendiliğinden hiçbir şey yapmadılar. Nihayet zorlada olsa son aşamaya gelebildim. Kazada yüzde yüz karşı taraf suçlu olmasına rağmen benim kaskom kullanılmamasına rağmen kazadan 1 hafta önce sıfır araç alıp yaptırdığım kaskomun geri kalan ödemesini alamıyorum. Şimdi de böyle bir mağduriyetim var. Sompo sigorta pişmanlıktır. Sompo Sigortaya kasko yaptıracaklar bu zorlukları bilerek kabul ederek yaptırsınlar.

Sompo Sigorta İle Uzayan Hasar Süreci Ve İletişimsizlik

Gürkan