Derviş sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler Şok Mağdur Ediyor! Kira Hakkımızı Aramak İçin Mücadele Ediyoruz

26 Eylül 2023 14:23

Şok Mağdur ediyor. Trabzon Akçaabat'ta bulunan 365 metrekare mağazamızı Eylül 2019 yılında yaptığımız ön sözleşme ile 7500 TL kiraya verdik. Mart 2020'de Mağazayı açarak işletmeye başladırlar. Kira artıl oranımızı sözleşmede %10 olarak yapıldı. Bugün gelinen noktada verdikleri kira 10 bin Tl. Oysaki bir üst kattaki dairenin aylık kirası bile 15 bin civarında. Market açılışında bir ekmek 1 Tl idi ve bugün 7 TL. Yasal olarak hakkımızı aramak için avukat aracılığı ile dava açtık ve arabulucuya gittik. Şok temsilcisi arabulucuda hiçbir teklif dahi etmeden anlaşmaya yanaşmadı. Şu an aldığımız kira çok komik olmasına rağmen hiçbir yetkili ile bir ilerleme sağlayamıyoruz. Yasal olarak ellerinde sözleşme var diye istediklerini yapıyorlar. Mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyoruz.

26 Eylül 2023 15:11 (Şikayetten 47 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için mülkünüz olan mağazanın açık adresini bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

27 Eylül 2023 12:46

Merhaba Trabzon Akçaabat Dürbinar mağazası.

27 Eylül 2023 15:17

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

04 Eylül 2024 23:54

Sonuç:Koca sıfır Şok marketten değil alışveriş önünden bile geçmiyorum. Bir daha kiraya vermek mi, asla

Bilal
Bilal

Bir de hikayeden destek mesajı yazıyorlar burada sanki çözüm üretiyorlarmış gibi. Şu anki ekonomik şartları fırsata çevirdiler, bakalım piyasada adları çıkınca ne yapacaklar, kiralayacak dükkan nasıl bulacaklar (hangi şartlarda bulacaklar). Öyle sevimsiz bir yönetim anlayışı var ki artık marketlerinden alışveriş dahi yapmıyorum.

Şok Marketler Grubu'nun Düşük Kira Ücreti Ve Adalet Arayışı

28 Mayıs 2024 10:33
Şok Marketler Grubu'nun Düşük Kira Ücreti Ve Adalet Arayışı
Adil sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 14:58
Derviş sonuçtan hiç memnun değil