Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Smeg Sorun Çözmeme Sorunu!

Smeg Sorun Çözmeme Sorunu!
19 Şubat 2023 20:45

Öncelikle şunu söylemek isterim ki Smeg markası ne yazık ki sadece bir magazin markasıymış. Çünkü yaşadıklarımı anlatınca tahmin ediyorum bana hak vereceksiniz.
Smeg marka Ocak-Fırın ve Buzdolabı aldım. Çünkü marka olarak kendisini Avrupa 'da da kanıtlamış İtalyan bir firma olduğunu bildiğim için ama yanılmışım.

İlk Ocak ve Fırın kurulumunu yaptılar ve benden 2 tane 10 TL tutan porselen klemens için 300 TL isteyen bir servis gönderdiler. Sıfır ürün kurulumunda ve eve gelen servis ne yazık ki anlaşmalı bir servis yani Smeg markasının servisi değil. Ben bu sorunu kendim klemensleri alarak kendim çözdüm.

Gelelim en önemli olan buzdolabı sorunuma. Buzdolabını Aralık ayının sonuna doğru almıştım ama satan firma erkenden gönderelim gelsin dedi bende sorun yok getirip koyabilirler dedim. Getirip koydular ve ben yaklaşık 20-25 gün önce kurulum talep ettim. (Dolap yerinden oynatılmadı bile) Yani 1 - 1,5 ay sonra. Fakat gelen arkadaşlar ne yazık ki dolabın ambalajını açtığında dolapta darbe olduğunu görüp hemen rapor ettiler çünkü ürün sıfır ve ambalajında herhangi bir darbe ve ya yara da yok.

Buna rağmen ne yazık ki firma dolabı değil kapak değişimini kabul etti. (Yani araba alıyorsunuz ama kapısını değişip veriyorlar gibi düşünebiliriz) Ben burada hatamın ne olduğunu anlamak için Smeg yetkili numarasından arkadaşlar ile görüştüm ama ne yazık ki bana ne tatmin edici bir cevap verebildiler ne de sorumluları olan Müdür olarak geçen m** Bey 'di galiba onunla iletişim kurmamı sağladılar. Çünkü ürün sıfır geliyor sadece, sadece smeg personeli elliyor ama kurulum için açıldığında darbenin sorumlusu ben oluyorum. Konuyu daha fazla uzatmayacağım. Yazıklar olsun.
Bu arada Kapak ı kabul etmek için mecbur kaldım ama kapakta ne yazık ki 1 haftadır ortada yok.

Ben hakkımı bu firmanın getirenlerine, beni dinlemeye bile tenezzül etmeyen müdürüne ve smeg İtaly'a ya dahi helal etmiyorum.

Gerisi teferruat.

22 Şubat 2023 17:12 (Şikayetten 2 gün sonra)

değerli tüketicimiz, telefonda görüşmüş olduğumuz detaylar doğrultusunda buzdolabı kapı değişim yapılmış olup tarafınıza teslim edilmiştir. bilgilerinize. sunar sağlıklı günler dileriz.

22 Şubat 2023 18:02

Kapı değişimi çözüm değildir sıfır ürünün kapağı değil komple değişimi yapılması gerekmektedir bu neden ile sorun çözülmemiş sadece kapak değişmiştir bu da sıfır bir üründe geçerli olabilecek bir çözüm kesinlikle değildir. Bende kabul etmek zorunda bırakıldım bir nevi bu kapak değişimine.

Hanife
Hanife

Yorumunuzdan sonra bende kuzineli Ocak fırından vazmı geçsem diye düşünüyorum

Gönül
Gönül

Şu yorum yüzünden smeg almaktan vazgeçtim

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Smeg Ürünleri Ve Teknik Servis Sorunları: Hayal Kırıklığı

Orhan
17 Mart 2025 16:02

Korat
30 Kasım 2025 09:04
smeg-yanlis-urun-satisi-ve-para-iadesinde-gecikme-nedeniyle-magduriyet-3.jpg
smeg-yanlis-urun-satisi-ve-para-iadesinde-gecikme-nedeniyle-magduriyet-2.jpg
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Smeg İndüksiyonlu Ocakta Kısa Sürede Oluşan Çizikler Ve Yetersiz Müşteri Desteği

Tuğba
18 Aralık 2025 21:27