Onur sonuçtan çok memnun

Smart Servis Yenilenmiş İPhone 11 Kabusu: Servis Mağduriyeti!

19 Ekim 2024 23:17

Yaklaşık 3 ay önce Media Markt üzerinden yenilenmiş bir iPhone 11 aldım. Aldığımda hiçbir sıkıntısının olmadığı şekilde anlatıldı. Aldıktan bir ay sonra telefonun ekranı gitti ve kameram netlememeye başladı. Smart Servis yazılımının garanti hizmetine yolladım. Garanti, ekranın değişip başka bir işleme gerek olmadığını ve ekrandan başka bir işlem yapmadığını söyleyerek bana geri yolladı. Defalarca kez telefonuma başka bir işlem yaptınız mı diye sordum ve hayır cevabını aldım. Telefonumu yolladığımda pil yüzdesi %96 idi ve bana %100 olarak geri yolladılar. Bir işlem yapmadan bu mümkün mü? Ayrıca telefonumun kamerasını açmışlar ve içinde vida vb. Bir şeyi sıkıp tam kapatmamışlar. Kameram başta netlemiyordu, garantiye yolladıktan sonra zaman zaman çalışmamaya başladı. Telefon bana ulaştıktan 2 gün sonra yine ekranı gitmeye ve dokunmatiği çalışmamaya başladı. Bunlardan sonra tekrar garantiye yolladım. Garantiye telefon ulaştı ve ulaştıktan 2 gün sonra benim hiçbir hatam olmamasına rağmen, kendi yaptıkları yarım işten mağdur olmama rağmen kullanıcı hatası dediler ve telefonu kargoladık dediler. 09.10.2024 tarihinde kargoya verdiklerini iddia ettiler. Aradan bir hafta geçti ve iPhone'umu Bul'dan telefonuma baktığımda onların yetkili servisinde gözüküyordu. 17 Ekim Cuma günü beni aradılar ve telefonuma 12 bin tl fatura çıkardıklarını söylediler. Ben durumu anlatınca bir kere daha garanti içi inceleneceği de aktardılar. Bugün 19 Ekim ve hâlâ bekliyorum. Ben mağdurum ve benim bu mağduriyetimi kim karşılayacak?

Merve sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 21:59

01 Kasım 2023 16:57

Kübra
22 Kasım 2023 14:53
İlkay sonuçtan hiç memnun değil

İlkay
06 Ocak 2025 17:31