Seda sonuçtan hiç memnun değil

Sleepy Bebek Bezlerinde Sızdırma Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

27 Aralık 2024 11:00

Bir internet sitesi üzerinden Sleepy satıcısından bionatural 3 numara bebek bezi satın aldım. Ben cırtlı bez aldığımı zannediyordum fakat külotlu bezmiş. Bunu paketi açtığımda fark ettim. Ürünü geldiğinin ertesi günü denedik, fakat bez sızdırıyor. 5 tane bez bağladık ve her seferinde sızdırdı ve kızımın bütün kıyafetleri çiş oldu. Firmadaki şikayet birimi ile görüştüğümde bana 3 tane numune göndermem gerektiğini ve test edeceklerini söylediler. Ben de bunu istemediğimi çünkü daha önce de farklı bir sorunumdan dolayı 3 numune gönderdiğimi, sorunu video ve fotoğraflarla da ispat ettiğimi ama yine de hiçbir sorun olmadığını iddia edip, bana yardımcı olmadıklarını atlattım. Zaten dönmeleri 1 haftayı bulmuştu ve ben çoktan yeni 2 paket almıştım. Biliyorum ki bu sefer de aynı şekilde dönüş sağlayacaklar ve bu yüzden numune göndermeden sorunun çözülmesini temenni ediyorum. Bana ulaşan 2 tane 56lı paket var. Bir tanesini açmış bulundum. Diğeri kapalı. Cırtlı bionatural 3 numara Ürünü market ve mağazalarda bulmak neredeyse imkansız, her yerde yeşil paket var. Şu an elimde 3 numara kalmadı. Ve 380 TL küsur sızdıran bezlere para harcadım. Firmanın ürünleri iade almasını ve paramı iade etmesini rica ediyorum. Zaten satış yaptıkları e ticaret sitelerine bakarsalar bir çok müşterinin sızdırma sorunundan bahsettiğini okuyabilirler. Bez ne büyük. Ne küçük tam oturuyor, ama bez ıslanınca ortaya toplanıp yanlardan anında sızdırıyor ve bu sadece 1 saat içinde gerçekleşiyor. Oysa ürünün üzerinde 15 saat kapasite yazmakta. Sleepy müşterilerinin sorunlarını çözmek ister gibi davranıp sonunda tüketici sorunuymuş gibi konuyu kapatıyor. Zaten şikayet birimindeki yetkili hanımda müşteri dinleme konusunda oldukça zayıf ve bu 2. Sorunumda da yine azarlandım. Resmen bez bağlamayı bilmiyormuşum gibi davranıyor. Sorunun hızlıca çözülmesini temenni ediyorum. Umarım bu son sorunum olur yoksa üzülerek bu markadan vazgeçmek zorunda kalacağım.

Seda
Seda
06 Ocak 2025 15:12

Firma sanırım müşteri memnuniyetini önemsemiyor. Buradaki paylaşıma istinaden asla dönüş olmadı.

Aytül sonuçtan hiç memnun değil

Sleepy Bio Natural Bebek Bezinde Sürekli Sızdırma Problemi

Aytül
27 Ağustos 2025 17:25
Semra sonuçtan çok memnun

Semra
19 Mart 2024 06:03
Sleepy Külot Bez Sızdırma Sorunu Ve Kalitesizliği
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Sleepy Bionatural Bebek Bezlerinde Kalite Düşüşü Ve Sızdırma Sorunu

Çağla
26 Eylül 2025 16:34
Emre sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2024 18:14
Sleepy Hatalı Bebek Bezleri Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Sleepy Hatalı Bebek Bezleri Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
23 Ocak 2025 11:23