Tuğçe sonuçtan çok memnun

Skytech TV Netflix Açılmıyor

22 Ocak 2024 21:31
Tuğçe'nin Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcisi arkadaşlara çok teşekkürler çok hızlı cevap veriyorlar”
21 Ocak 2024 12:16

TV'yi yeni aldım daha iki gün oluyor mevcut yüklü uygulamadan Netflix açıyorum ancak buradan sonra ilerlemiyor ne oynat yapabiliyorum ne de aşağı yukarı. Youtube.com vs uygulamalar çalışıyor ancak Netflix asla açılmıyor! Kesinlikle tavsiye etmiyoru. Bir muhatap da yok ulaşabileceğimiz

23 Ocak 2024 08:14 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.Talebiniz ilgili birime iletilmiştir. Konu hakkında sizlerle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

23 Ocak 2024 08:14

Değerli Müşterimiz , Şikayetiniz ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından şikayet çözüm süreciyle ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

23 Ocak 2024 09:18

Merhaba evet şikayetim hemen çözümlendi ve firma çok ilgiliydi bu kadarını beklemiyordum gerçekten çok teşekkürler

23 Ocak 2024 09:39

Müşteri temsilcisi arkadaşlara çok teşekkürler çok hızlı cevap veriyorlar

Yorumlar (6)

Yunus

Buldum Netflix açıldı en alt solda mouse tuşundan ilerliyor. Çok saçma kullanımı. Kolaylık varken niye böyle bir şey yapmışlar. Böyle olduğunu bilseydim. Bu markayı sırf bu yüzden almazdım.

Yunus

Tuğce hanım görsel atar mısınız videolu bende yapamadım. Dediğiniz şekilde olmadı.

Melike
Melike

Merhaba biraz detaylı anlatır mısınız lütfen aynı sorun bende de var çıldırıyorum

Tuğçe

Merhaba kumandanın en altında ok yazılı bir tuş var ona basın. Ekranda mouse çıkıyor bilgisayar gibi onunla kontrol ediyorsunuz

Polat
Polat

Aynin sorun bende de var. Netflix aç oluyor sonra bir daha ilerlemiyor nenyapmak gerekiyor. TV yi yeni aldık

Tuğçe

Merhaba kumandanın altında ok yazılı bir tuş var ona basın daha sonra ekranda ok çıkıyor onunla ilerleyeceksiniz biraz saçma olmuş ama bu şekilde maalesef