Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Skytech Televizyon Markası S

Skytech Televizyon Markası S
19 Ağustos 2024 13:08

Skytech marka televizyonumu izlerken birden ekran beyaz çizgi attı. Ses var, görüntü yok şeklinde oldu. Teknik servise ve markaya ulaşmaya çalışıyorum. Günlerdir ulaşamıyorum. Muhatap alacağım kimseyi bulamadım. Her tarafı aradım, kimseye ulaşamadım. Nasıl bir çözüme ulaşacağız bilmiyorum.

03 Kasım 2024 21:57

Skytech marka televizyon aldım kendiliğinden ekran gitti bir hafta sonra aldılar gidiş o gidiş gideli yaklaşık 3 aya yakın oldu müşteri hizmetlerine ulaşmamız imkansız gibi bir şey WhatsApp'tan ulaşıyoruz hep aynı bahaneler üretimde bu hafta gelecek yok haftaya gelecek öyle öyle 3 ay oldu daha hala aynı bahaneler müşteri hizmetlerinde telefonu açan personeli işe alırken oyalama politikasıyla işe almışlar sanırım çözüm üretemiyor devamlı oyalıyor siz siz olun ünsal yapı çatısı altında hiçbir ürünü satın almayınız. Bunlardan biride skytech marka televizyondur sakın bulaşmayın bu firma kesinlikle ürünlerinin arkasında durmuyor ve de umursamıyorlar. Ola ki aldınız hemen Tüketici Hakem Heyeti'ne verin bunların sizi oyalamasına izin vermeyin zamandan kazanırsınız

30 Ekim 2024 14:54

Skytech marka televizyonum bozuldu yaklaşık 3 ay önce götürdüler yerine yenisini vereceklerini söylediler 3 aydır oyalayıp duruyorlar her seferinde aynı bahaneler yok üretimde yok bu ay kesim diye diye 3 aydır oyalıyorlar bu marka Ünsal yapı markasıdır hiçbir şekilde bu markadan hiçbir ürün almayınız. Sonunuz pişmanlık olur geneldi bu firmaya çok zor ulaşıyorsunuz onu da WhatsApp dan aynı şeyleri tekrar esip duruyorlar çok basit bir firma Skytec firmasına bedava ürün verse bile bulaşmayınız çözüm odaklı değil oyalama odaklı Tüketici Hakem Heyeti'ne verdim oradan da haber bekliyorum herhalde aylar ayları kovalar daha hala televizyon gelmez oradaki personeli işe alırken büyük ihtimal oyalama yöntemini öğretmişler çözüm üretmeye kapasiteleri yetmiyor sanırım

20 Ağustos 2024 10:31 (Şikayetten 21 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.Talebiniz ilgili birime iletilmiştir. Konu hakkında sizlerle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

20 Ağustos 2024 10:31

Değerli Müşterimiz , Şikayetiniz ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından şikayet çözüm süreciyle ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

Kerim sonuçtan hiç memnun değil

Kerim
11 Ekim 2024 23:24
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

01 Haziran 2024 13:58
Skytech Müşteri Hizmetlerine Bağlanamama Ve Ekran Aniden Gitmesi.
Skytech Müşteri Hizmetlerine Bağlanamama Ve Ekran Aniden Gitmesi.
Erdem sonuçtan çok memnun

Erdem
30 Haziran 2024 16:57
"Müşteri temsilcisi servis yardımcı oldukları için teşekkürler sıfır TV getirdiler sorunum çözüme kavuştu."
Skytech Marka Servis Mağduriyeti
Skytech Marka Servis Mağduriyeti