Skytech Ekran Yok Ses Var!

18 Ağustos 2024 15:35
17 Ağustos 2024 19:32

Skytech markalı TV'yi alalı 1 yıl oluyor. Bu zamana kadar bir sorun yaşamazken kendi kendine ekranı böyle oldu. Böyle dorun yaşayan müşteride çokmuş benim içinde gereğinin yapılmasını istiyorum. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum.

19 Ağustos 2024 08:44 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.Talebiniz ilgili birime iletilmiştir. Konu hakkında sizlerle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

19 Ağustos 2024 08:44

Değerli Müşterimiz , Şikayetiniz ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından şikayet çözüm süreciyle ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

Necmi
Necmi

Selamün aleyküm skytech televizyon aldım aldıktan 2 yıl sonra djitali bozuldu hiçbir yerde tamiri yok yapılmadı tamam servis ağı olmaya bilir satıcı firmaya gittik sadece tavsiye aldık ve 3 yıl sonrada ses var görüntü yok araştırdığımızda bu durum çok varmış üzücü bir durum yakıştıramadım böyle bir firmaya verdiğim paranın peşinde değilim fakat çözümü olmalı bu durumun

Merve
Merve

Sorun çözüldü mu benimde TV aynı şu an

Seher

Hayır para iadesi yapıldı tedarikçi tarafından

Aybike sonuçtan hiç memnun değil

Aybike
16 Kasım 2025 02:42