Tuna
07 Eylül 2023 19:54

Skoda scala aracımın tatil dönüşünde cam tavanının çatladığını fark ettim. 6/9/2023 de Eskişehir Banaz servisine götürdüm. Aracın camına taş çarpmış, dış etkenlerden kaynaklı sorunlarda garanti masrafı karşılamıyor dediler. Bende bu kadar basit bir nedenle cam tavanın çatlamaması gerektiğini bunun skodanın hatası olduğunu söyledim ve garanti kapsamında değiştirilmesi gerektiğini söyledim. Bunun üzerine iş emri açıp fotoğraflar ve vidyo ile durumu genel merkeze bildirdiklerini söylediler. 7 /9/2023 tarihinde genel merkezden cevap geldiğini garanti kapsamında değişime onay verilmediğini söylediler. Şimdi sırf küçük bir taş çarptı diye cam tavanın değişimine 40 000 TL üzeri para istiyorlar. Eğer bu cam tavanlar bu kadar kolay çatlama yapacaksa Skoda hiçbir arabasına cam tavan koymasın.

Alperen

Sizinki yine çatlak. Benim superb aracımda seyir halinde iken camtavan bomba gibi patladı. Aracın içinde cam parçası bile yok. Dışa doğru patladı. Ona rağmen garanti kapsamına girmez diyorlar. Bu kadar mağdur edilmez insanlar, yazık.

Skoda Scala Aracımın Cam Tavan Çatlağını Garanti Kapsamına Almıyor.

Namik sonuçtan hiç memnun değil

Namik
12 Aralık 2023 21:07
Skoda Kamiq Cam Tavan Çatlaması
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Servis Ve Genel Merkez Hiçbir Şekilde Yardımcı Olmuyor

Ayhan