Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Servis Ve Genel Merkez Hiçbir Şekilde Yardımcı Olmuyor

Ayhan
23 Şubat 2024 11:00

Merhaba, 19.04.2023 tarihinden Skoda scala 1.0 araç aldım. Aldıktan ortalama 1-2 ay sonra aracımın kapılarından ses gelmeye başladı servise götürdüğümde contaların yağlandığını söylediler. Teslim aldıktan birkaç saat sonra şikayetim tekrarlamaya başladı bunun üzerine kapı contaları değişti birkaç kez daha servise götürdük ( ortalama 5-6 kez) ne yazık ki sorun çözülmedi. Genel merkezden araç değişim talebinde bulunduk bu şikayet için aracın değişmeyeceğini ve şikayetin normal olduğunu beyan ettiler. Hiçbir şekilde aracı satarken verdikleri hizmetin aynısını satış sonrasında vermediler. Aracımın sol iç havalandırma kanalı aldığım günden beri kapalı açmak istediğimde açamadım içinde ki tırnak çıkmış servise götürdüğümde tüketici hatası olduğunu dile getirerek tarafımdan bu işlem için 10.000 TL fiyat talep edildi. Aracın direksiyonunda bulunan krom kaplamada (direksiyonun altında orta kısımda bulunan krom kaplama) soyulma var çizik değil kırık değil soyulma var fakat bununda tüketici hatası olduğunu dile getirdiler. Parça için benden 5.000 TL para istediler. Servislerden aldığım hizmetten hiçbir şekilde memnun kalmadım her seferinde benden para istendi hiçbir şekilde tüketici memnuniyeti için işlem yapılmadı. Aldığıma pişman olduğum tek araç sürekli sorun garantili bir araç fakat garanti dahilinde hiçbir işlem yapılmıyor.

Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Nihat
03 Eylül 2024 18:25
Skoda Scala Havalandırma Ünitesi Yönlendirme Klipsi Problemi
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Scala 2022: Garanti Kapsamında Çözülmeyen Sorunlar

27 Aralık 2024 12:01

Skoda Scala İle Sürekli Arızalar Ve İlgisiz Servis Deneyimi

Talip
23 Kasım 2024 12:09

Cihat
12 Ekim 2023 08:31
Skoda Scala Ön Havalandırma Izgara Garanti Sorunu
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Garantili Araçta Klima Gazına Ücret Alıyor

Yusuf