Skoda Kamiq Otomatik Vites Mandal Kapağı Şikayeti

22 Ocak 2024 12:4915.064

Skoda Kamiq 2022 model otomatik araç aldım. Garanti süresi devam etmekte. Vites mandal kapağı kırıldı. Kullanım hatası deyip garanti kapsamında değiştirmeyip 7500 TL para istediler. Zaten tek tırnaklı bir kapak. Bunun kullanım hatası nasıl olur? Basmalı bir düğme.

Yorumlar(5)

17 Nisan 2025 00:09

Az önce başıma geldi önce mandalın kapağı düştü sonra mandalın kendisi düştü şoktayım. 2023 model araç zaten otomatik d ve p ye alırken kullanıyorum nasıl kırılabilir. Tonla para veriyoruz satın alırken. Servisi arayacağım yarın bakalım benim başıma neler gelecek yarın yorumu güncelleyeceğim

3 Mayıs 2024 10:38

Aynı sorun başıma geldi garanti genel müdürlüğe yazdılar ok verince garanti kapsamında değiştiler size biraz kaazık atma durumu olmuş

4 Mart 2024 11:23

Bende de aynı durum oluştu. 2021 model 2022 çıkışlı Skoda Kamiq kullanıyorum mandalın tırnağı kırıldı geçen hafta eğer 7500 TL ise cidden çok fazla

15 Şubat 2024 00:03

Ben de aynı sorundan muzdaribim. En azından parçayı bulabilsek yeter. Bulunmuyor. Parça no: 6VB71313920

3 Şubat 2024 23:36

Bende de 2021 model var 2022 çıkışlı, geçen ay ikinci el aldım. Onda da aynı durum var. Hiç sordurmamıştım. 7500 TL nedir ya, 7 bin 500 TL değil mi. Şaka gibi. Çıkmasını bulmak lazım.

Skoda Vites Mandalı Kırıldı

8 Haziran 2024 15:5413.028

Skoda Kamiq 2021 model otomatik aracım var. Garanti süresi düzenli olarak serviste bakımlarımı yaptırdım fakat gecen gün...

1 Destek

Garantisi Dolan Aracımda Vites Mandalı Sorunu

28 Şubat 2025 10:1611.451

2022 model Kamiq aracım var, 2023 çıkışlı. Garantisi yaklaşık 12 gün önce dolmuş ve otomatik vites mandalı kırıldı. Bunu...

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Skoda Kamiq Klima Menfezi Kırığı (Kronik Problem)

Skoda Kamiq KlimaMenfezi Kırığı (Kronik Problem)

Burçin
Skoda Kodiaq Bagaj Havuzuna Paslı Su Biriktirmesi

Skoda KodiaqBagaj Havuzuna Paslı Su Biriktirmesi

Mr.
Skoda Superb Rüzgar Sesi Sorunu

Skoda SuperbRüzgar Sesi Sorunu

Korhan
Skoda Elroq–Hatalı Tabela Okuma Sistemi Yüzünden Sürekli Uyarı Veriyor!

SkodaElroq–Hatalı Tabela Okuma Sistemi Yüzünden Sürekli Uyarı Veriyor!

Onur
Skoda Kodiaq 2023 Sportline Devir Saati Dalgalanması Tırlama Sesi