Koray sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Fabia'nın Sabah Çalışmama Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Koray
10 Aralık 2024 17:11

Ağustos 2024'de Skoda yetkili satıcısı Çekmeköy Kayadibi Otomotiv'den sıfır km Skoda Fabia Premium 1.0 motor DSG şanzıman araç satın aldım. Alındığı ilk haftadan itibaren bazı sabahlar araç çalışmıyor ve ancak 15-20 dakika bekledikten sonra tekrar deneyince çalışıyor. Hem Kayadibi hem de Bostancı Erel Skoda servisleri sorun olmadığını söyleyip başından savdılar oysa sorun devam ediyor. Hatta Erel aracı muayene dahi etmedi, servise alıp bakmadı bile. Yüce Auto da vatandaşın şikayetini dinlemeye dahi zahmet etmiyor, müşteri temsilcileri servislerin haklı olduğunu iddia edip kullanıcıları suçlarmış gibi konuşuyor ve sindirme politikası izliyor. Oysa internette Türkiye'nin farklı şehirlerinde benzer şikayetlerin olduğu yazıyor. Hangi modelde kullanılırsa kullanılsın 1.0 motor DSG şanzımanların sorunlu olduğundan bahsediliyor ama Skoda'ya sorarsanız kullanıcı hatası deyip geçiyorlar. Sonuçta sabahları çalışmayan sıfır km Fabia ile kalakaldık. Çok pişmanım ama iş işten geçti. Bu şikayeti de yaşadıklarım kayda geçsin diye yazıyorum yoksa artık hiçbir beklentim kalmadı. İlk fırsatta aracı satıp kurtulmak istiyorum.

Skoda Sıfır Aracımda Şanzıman Sorunu Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Ramazan
21 Haziran 2025 14:16

Skoda Octavia 2024 Modelde Yazılım Sorunu

Baran
25 Aralık 2024 20:41
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Fabia'nın Garanti Kapsamındaki Sorunları Ve Servis Yetersizliği

Emirhan
07 Ocak 2025 12:46

Yeni Skoda Octavia'nın Şanzıman Sorunu

Sedat
16 Aralık 2024 00:19
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Yeni Superb 2024: Yazılım Sorunları ve Müşteri Mağduriyeti

Hasan