Osman
14 Haziran 2023 18:53

Skoda Avek Karşıyaka İzmir şubesine yaklaşık 20 gün önce sıfır araç için numaramı bıraktım ve geçtiğimiz 1 buçuk haftalık süreç içerisinde satış temsilcisi d. A hanım irtibata geçti ve bayiye davet etti. Bayiye gittiğim zaman istediğim araç modelini söyledim gelecek araçlar içinden durumu uygun olan bir aracı bana vereceklerini 8 haziranda stok durumunun belli olacağı söylendi ve beklemede kaldım. Bu süreçte satış danışmanı ile WP üzerinden durum değişikliği var mı yok mu teyidi alarak 8ini kadar bekledim fakat süreç uzadığı için 8 inde durum belli olmadı 14Haziran12.32 de satış danışmanı d. A tarafından mesaj ile araç teklif formu görseli aldım45 dakika sonra bayiye gelir misiniz. Dedikten sonra bayiye gittim ve süreç için görüşmeye başladık. Fiyat ve süreç ile ilgili bilgi aktarıldı ve ödemeyi 17 Hazirana gününe kadar tamamlamam istendi ve ben de bunu yarın 9 haziranda bile yapabileceğimi söyledim ve kapora atabilir misiniz diye sorulduğu zaman atarım ne kadar dedim ve 100.000 TL denildi ben de atacağımı söyledim daha sonra ben sürecin gerektirdiği işlemleri bayi içerisinde hallederken temsilci d. A hanım bana sırada müşterisinin olduğunu benim bekleme alanında işlemlerimi halledebileceğimi söyledi. Ben bu işlemleri hallettiğim zaman satış temsilcisi d. A hanım benim için gelen aracın yandaki satış danışmanı tarafından bir başkasına benden sonra gelmesine rağmen 100.000 TL kapora ile verildiğini söyledi ve ben bunun üzerine tepki gösterip nasıl böyle bir şey olabilir. Ben bu süreç için uğraşırken nasıl bir başkasından kapora alabilirsiniz. Bana sormadan dedim ve bunun acilen düzeltilmesini istedim. Satış müdürü e. Bey benimle görüşmeye geldi ve bu durumun böyle olduğunu değişmeyeceğini söyledi. İsyan ve sitem etmeme rağmen uğradığım şeyin haksızlık olduğunu söylememe ve düzeltilmesini talep etmeme rağmen bana bu konuda yardımcı olamayacağını söyledi ve benim sitemlerime bir müdür ve kurumsal firma olarak zoraki tahammül gösterip üzerine 1 saatlik konuşma sonrası ne bir özür ne doğru düzgün bir haklısınız cümlesi bile kurmadan bana sadece bu iş böyle oluyor. Demekle yetindi satış müdürü e. Beye ve satış danışmanı d. A hanım bu durumun çok açıkça benim aleyhime haksızlık ayıp ve kurumsallıktan uzak bir davranış olduğunun bir numaralı şahidi olmalarına rağmen benim şartlarını konuştuğum ve kapora vereceğim aracı saçma bir şekilde kurum içi 1 metre yandaki masadaki satış danışmanına sattırdılar ve beni mağdur ettiler. Skoda Avek Karşıyaka'dan şikayetçiyim

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Avek Otomotiv Skoda Bayisinde Teslimat Sorunu Ve Maddi Zarar

Yasemin
29 Temmuz 2024 10:47
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamı Dışında Bırakılan Havalandırma Arızası İçin Yüksek Ücret Talebi

Murat
28 Temmuz 18:40
Garanti Kapsamı Dışında Bırakılan Havalandırma Arızası İçin Yüksek Ücret Talebi
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
21 Ekim 2023 11:33

Skoda Servisinde Yetersiz İletişim Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Burak
18 Şubat 12:31
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Avek Servisinde Hasar Ve İkame Araç Sorunu

Enes