Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
26 Ekim 2024 18:33

Yaklaşık 1,5 ay önce Mersin'deki Skoda Kavi'den 2024 yeni kasa Skoda Kodiaq Prestige modelini sıfır olarak teslim aldım. Van'da mecburi hizmet yapıyorum. Araç 1,5 aydır gün yüzü göstermedi, huzur vermedi. Van'daki servise 3 defa götürdüm, şimdi yine arıza ışıkları yandı, pazartesi 4. defa götüreceğim. Aldığım yerle ya da Van'daki servisle ilgili değil, şikayetim Yüce Oto'dan. Sıfır arabanın bu kadar sorun çıkartması normal mi? Defalarca servis tutanağı düzenlendi. Defalarca Yüce Oto müşteri hizmetlerini aradım. Ben hekimim, bu kadar can sıkıcı bir şey olabilir mi? Her hafta ben servise mi götüreceğim? Akünün amperi düşük dediler. Değişmesini talep ettim, ne arayan var ne soran, arayıp soran var da düzelten yok. Doğrusu artık yazılımını mı düzelteceksiniz yoksa aküyü mü değiştireceksiniz? Parasını peşin ödedim, sorunsuz bir sıfır araba istiyorum. Daha sorunun çözülmesi durumunda yasal temsilcim tarafından bu durumu hukuki platforma taşıyacağım. Başlığı da Yüce Oto sorunu koymak gerekiyor sanırım. Görselleri ekliyorum, bıktım bıktım.

profile profile profile

Serhat
Serhat

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun... Ağustos sonu bronz altın yeni Kodiaq aldım. 3 sefer yolda kaldım. Akü boşalıyordu. Geçen hafta akü değişti şu an bir sorun yok ama insan araçtan soğuyor.

Serkan

Serdar bey bende Mersin kaviden aldım ve Van'da yaşıyorum aylardır beni de birebir aynı sorunlardan süründürdü bu araba. Şu an uzun yola çıktım 1 aydır serviste olan araç sabah yola çıkmamla yine arıza verdi çekici çağırdım servise götüreceğim. Ben davacı oldum sıfır araç 5. Kere servise mi gider aynı sorunlardan ya. Araç seyir halindeyken birden gaz kesip bütün lambalar yanmaya başlıyor. Canımızı tehlikeye atıyorlar ve hiçbir şey de yapmıyorlar. 13 Kasım sabahı saat 6.30 dan beri Gevaş yolunda kalmış durumdayım araç yürümüyor!

sifir-aracta-surekli-ariza-sorunlari-3.jpg
Benzer Şikayeti Var

Aynı sorunlar bende de devam ediyor yüce oto hiçbir şey yapmıyor Skoda bu duruma neden bir şey yapmıyor anlamak mümkün değil

Yeni Alınan Kodiaq'ta Sürekli Arıza Ve Servisten Çözüm Alamama

06 Ağustos 2025 20:02
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Kodiaq 2024: Güvenlik Sistemleri Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları

19 Ocak 2025 22:47