Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 18:45

08.01.2023 tarihinde İzmir İstinye Park'ta bulunan Skechers mağazasından satın aldığım Stamina Classy Trail model Skechers marka spor ayakkabılarımı 2024 Şubat ayında kullanmaya başladım. Fakat ayakkabıların genel durumu, bu dönemde çok fazla giyilmemiş olması dolayısıyla ekli resimlerden de görülebileceği gibi oldukça iyi olmakla beraber, her iki tekinin de ön taraflarında burunlarının yanındaki bölümlerde açılmalar olmuştur.
Bu kadar kısa bir dönemde yaşanan ve fiyatları ile de kendini üst düzey olarak konumlandıran bir markaya ait böyle bir sorunun “bir üretim hatası” olması dışında başka bir ihtimal olmadığını düşünerek ve -garanti içinde olması dolayısıyla- 04.12.2024 tarihinde ürünün alınmış olduğu Skechers’ın İzmir İstinye Park'ta bulunan mağazasına (başvuru formu ektedir) başvurarak ürünün değişimi talep edilmiştir.
23.12.2024 tarihinde ise firma yetkilileri incelemenin tamamlanarak ürünün iade edileceğini ve firmanın kendisinde bir kusur bulmadığını belirten formları (ektedir) ile ürünü tarafımıza iade etmiştir.
Garip olan şey; resimlerden de görüleceği üzere, genel olarak hiçbir problemi olmayan bir üründe, bizim hangi yanlış yaklaşımımızın şikayete yol açan bu probleme yol açtığı da belirtilmeden, basitçe “sorun bizde değil, sizde” gibi kendi sorumluluklarından kaçan ve “üst düzeyde konumladıkları marka değerlerini de yerin dibine sokan” basit bir yaklaşım gösterilmesidir.
Konu ile ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuru yapacağımızı ve gösterdiği tavır ile “müşteri odaklı olmadığını” gösteren markanın “kusurlu ürün niteliğindeki ve garanti süresi kapsamı dışında olsa idi bile sorumluluğunu taşıyacağı” ürünü değiştirerek kendi sorumluluğunu kabul etmesi için gereken tüm yasal haklarımızı da kullanacağımızı firmaya hatırlatmak ve tüm tüketicileri de bu markanın “yüksek fiyatlarla satarken, bir problem olduğunda ürünün arkasında olmayan yaklaşımı” konusunda uyarmak isterim.
Saygılarımla…

25 Aralık 2024 08:47 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

25 Aralık 2024 18:17

Firma sorumsuzluğunu tekrar "sorun bizde değil sizdedir" diyerek gönderdiği bir mail'le yenilemiş. Hatamızın ne olduğunu bilmek ve bunu şu an konuyu incelemekte olan Tüketici Hakem Heyeti'ne de aktarmak isteriz. Firmanın Müşteri İlişkileri departmanının bu noktada ilgi göstererek biz ve bu platformdaki tüm tüketicileri gerçek bir cevap ile aydınlatmasını bekliyorum...

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 15:06

Öznur
16 Mart 2025 00:21
Skechers Ayakkabının Hızla Deformasyonu Ve Müşteri Hayal Kırıklığı
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2025 22:02
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 17:32
Skechers Archfit Escape Plan Ayakkabı Pişmanlıktır
Güray sonuçtan hiç memnun değil

Güray
14 Nisan 2025 22:32