Sezer sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 20:21

Skechers marka ayakkabıyı 22.02.2024 tarihinde 3393,79₺ fiyatına Viaport Boyner mağazasından satın aldım.
Ayakkabıda görsellerdeki gibi deformasyonlar meydana geldi. Kullanım olarak çok sık kullanılmamasına rağmen bu kadar kısa sürede çok çabuk deforme oldu. 13.12.2024(2 hafta önce) Viaport Boyner mağazasında ürünü incelenmek üzere teslim ettim, bugün SMS ile ürün incelemesinin tamamlandığı bilgisi verildi. Detaylı bilgi için şubeyi aramamız istendi, şubeyi aradık, Skechers firması tarafından inceleme sonucu olarak red kararı geldiğini söylediler.
Biz bunu asla kabul edemeyiz, bu fiyata böylesi bir markadan ürün satın alıyoruz ve insan gibi düzgünce kullanıyoruz ve ayakkabıdaki meydana gelen bu sorunu sebebini kullanıcı hatası olarak yorumluyorlar. Tekrardan ürünü Boyner aracılığı ile incelemeye göndereceğiz. Tekrardan red gelmesi durumunda yorumumuzu güncelleyeceğim, Tüketici Hakem Heyeti'ne de şikayette bulunacağım ayrıca Linkedin/Instagram/Google gibi aktif olarak kullandığım sosyal platformlardan da bizim yaşadığımız mağduriyeti başka vatandaşların da yaşamaması için elimden geleni yapacağım.
Umarım Skechers müşteri hizmetleri, ürünün arkasında durup müşterisini mağdur etmemiş olur.

profile profile profile
27 Aralık 2024 08:37 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

07 Ocak 2025 19:15

Bugün Boyner'den gelen bilgi ile Skechers markadan ikinci kez de red geldiğini öğrendim. Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım. Şikayetvar takipçileri; Markanın bize yaşattığı mağduriyeti sizler de yaşamamak için lütfen dikkate alınız. Tüketici Hakem Heyeti sürecini buradan paylaşmaya devam edeceğim.

20 Temmuz 2025 01:37

❗❗❗ Tüketici Hakem Heyeti’ne yaptığım başvuru yaklaşık 5 ay sonra sonuçlandı ve lehime karar verildi.😊 Karara göre, ürün ayıplı bulunarak, Boyner tarafından ayıpsız misliyle değiştirilmesine hükmedildi. 📎 Kararı ekte paylaşıyorum. Bu süreçte önemli bir detay öğrendim: Ayakkabı Skechers marka olsa da, faturada Boyner yazdığı için şikayet markaya değil, doğrudan Boyner’e karşı yapılmalıymış. Ben de karar ile birlikte mağazaya gittim, ürünü sorunsuz şekilde değiştirdiler. Hiçbir itirazda bulunamadılar. Umarım benzer sorun yaşayanlara yol gösterici olur. ✨

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
30 Aralık 2024 23:46
Dayanıksız Ayakkabı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Mücahit
16 Eylül 2023 18:09
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
01 Ağustos 2023 09:03