Kürşad sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 10:52

Sixt rent a car firmasının Antalya Havalimanı şubesinden araç kiraladım saat 12.30 da aldığım aracı aynı gün saat 17:35 gibi geri getirdim ve yaptığım km sadece 38, görseli atacağım, alırken full diye verdikleri yakıt dönüşte 1 seviye düştü sadece 38 km de, ve yakınındaki Shell benzinlikten doldurmamı söylediler bende gittim ve tam tamına 376 Tl lik benzin aldım. Şimdi 38 km nin karşılığı 376 Tl mi. Seviye 12 görünen ama öyle olmayan aracınızı Tam dolu olarak geri verdim. Şimdi bana petrol fişinizi atın falan diyecekler. Attım zaten ama çöpe. Bir daha asla kiralama yapmayacağım bir şirket.

09 Nisan 2024 16:21 (Şikayetten 5 saat sonra)
09 Nisan 2024 17:06

Evet tabii ki de 12-12 görünecek seviye 11 olunca 150 TL lik yakıt aldığınızda da 12 görünecek tam doldurduğunuzda da 12 görünecek. Siz millete yakıt aldırmanın çok güzel yolunu bulmuşsunuz, yakıt fişi iş yerinizde ki çöp kutusunda.

Aykut sonuçtan çok memnun

Aykut
19 Aralık 2024 18:53
"Kimse kimseyi zorla bir kurumda çalıştırmıyor. Umarım gerekli uyarılar sağlanır kendilerine. Kurum tarafından arama yapan Duygu Hanım'ın samimiyeti ve açıklamaları beni memnun etti. Vakit ayırdığı için kendisine teşekkür ederim."

Ali
20 Temmuz 2025 20:55
Türker sonuçtan çok memnun

Türker
06 Mart 2025 11:34
"Ücret iadesi yapıldı. Teşekkürler"
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Yüksel
08 Ağustos 2023 18:02
İzzettin sonuçtan çok memnun

İzzettin
09 Kasım 2024 01:22
"Aradan zaman geçmesine rağmen müşteri memnuniyetini ön planda tutan Sixt Rent a Car ve Sixt Rent a Car'ın profesyonel güler yüzlü sempatik müşteri temsilcisi duygu hanım çok teşekkür ederim konu araç kiralama ise X değil sixt diyoruz 🥰"
Sixt Rent A Car İle Yaşanan Araç Teslim Ve Yakıt Sorunları
Sixt Rent A Car İle Yaşanan Araç Teslim Ve Yakıt Sorunları