Yanıltıcı Taksitlendirme Ve İptal Edilen Hediye Çeki Sorunu

Van merkez Sinpaş ta 1 milyon için üyeliğimi yaptım. Yaparken kredi kartına 12 taksit ile çalışma bedelini alınacak yerde kk ekstrem çıktıktan sonra öğrendim ki 6 taksitle alınmış ve sonrasında çözüme kavuşturulmadı. 5 bin tl hediye çeki verdiler. Sonradan onu da iptal ettiler. vermediler. Verilen vaatler yerine getirilmedi. Sisteme girecek arkadaşlara duyurulur

30 Ekim 2024 17:47 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Üyemiz ; Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, değerlendirmeye alınmıştır. Bizlere ilettiğiniz tüm konuları titizlikle inceleyip, tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Paylaşmak istediğiniz tüm şikayet, talep ve önerilerinizi iletebilirsiniz.

Adnan
6 Kasım 2024 14:37

Çözüm için arandım ama sorunum çözülmedi

Adnan
6 Kasım 2024 14:44

Sisteme üyeliğimin iptalini ve yatırdığım taksit ve çalışma bedelini geri verilmesini talep ettim ama çalışma bedelinin yanacağını söylediler. İki aydır sisteme dahil oldum çalışma bedeli neden yansın?

4 Kasım 2024 02:16

Her yerde reklamları çıkıyor, iyide buradaki şikayetleri magduruyetleri gideremeyen bir firmaya biz nasıl güveneceğiz? 4 milyon için müracaat edecektim, burda yazılanları okuyunca ohooo bu nedir ya, koca şirkete hiç yakışmamış! Aman bırakın kalsın üzülmektense almam daha iyi ‼️

30 Ekim 2024 22:08

Sözleşmeyi hangi tarihte imzaladınız Bir de sözleşme 3 maddesini bana yazabilir misiniz

28 Ekim 2024 23:19

Bende bu sisteme katılıp ev almak için araştırma yapıyordum iyi ki -Şikayetvar.com- var. Yoksa hem hayallerim hem de param heba olacakmış işim olmaz bu kadar mağduriyet ten sonra Simpaş şirketiyle.

Van'da Verilmeyen Hediye Çeki Mağduriyeti

Merhabalar. Ben Van'ın İpekyolu ilçesinden ismim Hakan B****. Ben Araç almak için Sinpaş a üye oldum ve 500.000lik bir ...

1 Destek4 Yorum

Sinpaş Yapı Yanlış Bilgiyle Mağduriyet Ve Söz Verilen Teslimatın Yapılmaması

Yanlış bilgilendirme, yalan vaat mağduriyet ve çözümsüzlük= simpaş 2024 yılı 10. Ayında sistemle ilgili bilgi edinmek i...

Sinpaş Yapı Yanlış Bilgiyle Mağduriyet Ve Söz Verilen Teslimatın Yapılmaması
7 Destek7 Yorum

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı  İhsaniye Zeytinliği Bahçe Şubesi Mağduriyeti!

Sinpaş YapıTasarruf Sandığı  İhsaniye Zeytinliği Bahçe Şubesi Mağduriyeti!

Bilal
Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Otomotiv Sorumsuzluğu Nedeniyle Oluşan Mağduriyetler Zinciri!

Sinpaş YapıTasarruf Sandığı Otomotiv Sorumsuzluğu Nedeniyle Oluşan Mağduriyetler Zinciri!

Yasin