Simpaş Yts De Muhatap Olmuyor Genel Merkezdekiler

Tuna
11 Eylül 2024 01:0198.267

Simpaş YTS 500 bin lira araba finansmanına katıldım. Ödeme tarihim geldi. Satış olup daha sonra satıcının hesabına para geçmesi meselesinden dolayı satıcılar ile anlaşma sağlanamıyor. Bu yüzden günlerdir merkezi yönetimdekiler ile iletişime geçmek istiyorum fakat muhatap alınmıyorum. Her defasında şikayetiniz alındı, sizi arayacaklar deyip geçiştiriyorlar. Şube görevlileri ile sürekli iletişimdeyim fakat onların yapabilecek bir şeyleri olmadığı için merkezden çözmeye çalışıyorum. O da olmuyor. Yani Simpaş'a kayıt olacaklar sözleşmelerine güvenli ödeme sistemini eklettirmeye çalışsınlar yoksa işiniz çok zorlaşıyor.

16 Eylül 2024 14:51 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Üyemiz ; Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, değerlendirmeye alınmıştır. Bizlere ilettiğiniz tüm konuları titizlikle inceleyip, tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Paylaşmak istediğiniz tüm şikayet, talep ve önerilerinizi iletebilirsiniz.

Değerli Müşterimiz, Kuruluşumuzun tüm işlemleri 6361 sayısı Finansal Kiralama, Faktoring, Finansman Ve Tasarruf Finansman Şirketleri Kanunu çerçevesinde yürütmektedir. Tasarruf finansman sistemi yasal mevzuat temelli, finansman edinme sistemidir. Sistem, adından da anlaşılacağı üzere belirli bir süre sistem üzerinde birikimlerini tutan müşterilerine finansman sağlamaktadır. Her yapılan işlem istisnasız kanunlar çerçevesinde olmaktadır ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu üzerinden de denetlenmektedir. Tasarruf Finansman Sistemi aracılığı ile ev veya konutunu almış yüz binlerce mutlu insan sistemin varlığına müteşekkirdir. Tarafınızca 20.03.2024 tarihinde imzalanan sözleşmenin 7. maddesinde; tahsisat ödemesinin gerçekleştirilebilmesi için satın alınmak üzeri taşıtın bulunmuş olması, taşıt maliki ile satış şartları konusunda anlaşılmış olması ve satış işleminin gerçekleşmiş olması gerektiği yer almaktadır. Sözleşmenize uygun olarak koşulların gerçekleştiği gün içerisinde tahsisat ödemesinin gerçekleştiği görülmektedir. Tahsisatınızın hayırlı olmasını dileriz. Saygılarımızla,

Yorumlar(5)

Bahar
Bahar
14 Aralık 2024 09:11

Merhaba. Ödemeyi alıp aracınızı teslim aldınız mi? Bende girmek istiyorum, şu an araştırıyorum 👍

İbrahim
İbrahim
14 Eylül 2024 23:02

Çok haklısın bende 25 Ağustos ta almam gereken arabayı maalesef 11 Eylül'de ancak alabildim genel merkeze ulaşmak operasyon görevlilerine ulaşmak kesinlikle mümkün değil arayacaklar diye geçiştiriyorlar aynı şeyleri bende yaşadım şikayet var bu konuda çok iyi teşekkürler şikayet var şikayetini arabanı almadan çekme tavsiyemdir

Sinpaş'ta Teslimat Krizi: Ödemeler Nerede?

Reşat
24 Şubat 2025 12:3125.563

Sinpaş tasarruf sandığından araç için 500 bin liralık beş ay sonra kesin ödemeli sisteme dahil oldum. Bütün taksitlerimi...

6 Destek3 Yorum

Simpaş Yts Araç Projesinde Ödeme Yapılmadı İletişimsizlik Mağduriyetimi Artırıyor

Yakup
2 Eylül 2025 17:072.904

Simpaş yts Şanlıurfa şubesi araç projesine dahil oldum ve tarafıma 1.000.000 TL ödeme yapılacağı 25 Ağustos 2025 tarihin...

1 Destek